Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023
Franske Filmmand...
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Livsvidner - Gud...
Livsvidner - Gud, Lever De Enndu? billede

John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Den, Der Lever S...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Lady Libertine.

5. oktober 2010 af Henrik Andersen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Lady Libertine. billede

Smukke Sophie Favier gør det godt i denne desværre lidt ligegyldige "Smæk i numsen film" fra 1983. Men det er bestemt ikke hendes skyld, hele herligheden halter.

Charles (Christopher Pears) lever et frit ungkarleliv på sit store gods i Victoria tidens England. Han er opdraget strængt, og hans nu afdøde far var ikke bange for at give ham smæk i måsen, når han havde lavet drengestreger.
På en ridetur møder han drengen Frank (Jennifer Inch). Frank er en smuk blond dreng som Charles føler sig mystisk tiltrukket af, og derfor bliver Frank tilbudt at bo på godset. En dag da Frank i smug har studeret Charles frække litteratur, står den på smæk i den lille drengenumse. Men til Charles store overraskelse er Frank ikke en dreng, men en sød ung pige der er blevet nød til at skjule sig i en drenge forklædning. Dette tænder Charles yderligere. Charles har også en elskerinde i den fyldige og gudesmukke Maud (Sophie Favier). På en rejse til London sætter Charles de to kvinder overfor hinanden og et intenst trekantsdrama opstår.
Men den smukke Frank/Francis virker også tiltrækkende på andre unge fyrer, og da Charles opdager det, står den igen på sprøde klask i den frække pigenumse. Spørgsmålet er om Francis er ved at venne sig til det, og om de to elskende har en fremtid for sig som mand og kone.

Siden Lady Libertine blev indspillet er Sophie Favier der spiller rollen som elskerinden Maud, blevet et kendt navn og en stor TV-stjerne i Frankrig. Da filmen så skulle genudgives på DVD fik hun kolde fødder, og forsøgte at stoppe udgivelsen. Hvilket ikke lykkedes for hende, men istedet gav filmen endnu mere omtale. Men Sophie Favier har bestemt ikke noget at være flov over, og det er ikke hendes skyld at Lady Libertine er blevet en halv slap omgang.

Producenten Harry Allan Towers er nok mest kendt for sit samarbejde med instruktøren Jess Franco, og sammen har de lavet bedre film end Lady Libertine. Instruktøren Gerard Kikoine indeholder ikke den power som Jess Franco besidder på godt og ondt. Lady Libertine er blevet en lummer omgang, der gerne vil være en masse, men så alligevel når vi næsten har fået gang i det, det hele drejer sig om, får kolde fødder og hurtigt klipper vidre til næste scene. Der er dog som DVD coveret lover lidt SM og smæk i måsen på røde blodige balder. Men en enkelt scene er ikke nok til at holde tempoet oppe i en film der lover sex, SM og Victoriansk liderlighed. Tempoet er langsomt, og selvom den kun vare 83 min, føles det som en evighed inden den forudsigelige slutning sejler over skærmen.

Er man til denne genre skal man selvfølgelig se Lady Libertine, men helt ærligt så er der mere fylde i eksempelvis førnævnte legendariske Jess Franco og hans lystige softcore produktioner.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af et fotogalleri med billeder fra filmen og 2 spændende trailers fra film i samme genre. Det drejer sig om den meget omtalte Destricted og den Svenske film Dirty diaries.

Ekstramaterialet får 2 stjerner ud af 6 mulige.

Lady Libertine er flot overført og vises i 4:3 Fullscreen. De strenge smæk i numsen kan lyttes til i Dolby Digital 2.0 Stereo.

Lady Libertine kan ses med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Lady Libertine.
Original Titel: Lady Libertine
Premieredato: 19. oktober 2010
Instruktør: Gerard Kikoine.
Skuespillere: Christopher Pearson, Jennifer Inch, Sophie Favier.
Spilletid: 83 min.
Selskab: Playboy. 1983.
Genre: Romantik
Smukke Jennifer Inch der spiller Frank/Francis.
Smukke Jennifer Inch der spiller Frank/Francis.
Smæk i måsen.
Smæk i måsen.
Sophie Favier der heldigvis ikke fik stoppet udgivelsen af Lady libertine.
Sophie Favier der heldigvis ikke fik stoppet udgivelsen af Lady libertine.


banner
Overskrift Højre Block
John Wick: Chapt...
The Fabelmans
Revir
Vi er Rusland, C...
Boston Strangler...
A Journey and th...
Dreaming Arizona...
The Last Of Us (...
The Inspection
Knock at the CabinKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...