Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar 2021
Dansk Spillefilm...
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Sjæl
Sjæl billede

The High Note
Spiral: From The...
I Krig Med Morfar


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

September Dawn

Religiøs fanatisme findes over alt, også i dette dokudrama fra Utah, USA
10. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
September Dawn billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Christop...
111 min.
3 stjerner
Læs mere

The Amazing Howard Hughes

Året er 1920, Los Angeles. En ung mand arver sit fars gode indbringende forretninger, og forvandler det med sin særegne stil, til et manifest indenfor amerik...
10. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Amazing Howard Hughes billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: William ...
215 min.
3 stjerner
Læs mere

The Reader

Kate Winslet i sin Oscarvindende rolle som den tyske Hanna Schmitz, der måske, måske ikke var en hjerteløs nazi-vagt.
8. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Reader billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Stephen ...
124 min.
4 stjerner
Læs mere
banner

Den blodige bugt

Slahergenrens oprindelse, nu på dvd.
8. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Den blodige bugt billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Mario Bava
81 min.
4 stjerner
Læs mere

Army wives - the complete first season

Følg soldaternes efterladte familier i ny serie
7. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Army wives - the complete first season billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Div.
525 min.
3 stjerner
Læs mere

The Promotion

Når man har set The Promotion sidder man lidt med en fornemmelse af: ”Hvad handler denne her film egentlig om?”
6. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Promotion billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Steve Co...
82 min.
2 stjerner
Læs mere

My Sassy Girl

Kærlighedsfilm som kunne være stor, men falder med et brag
5. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
My Sassy Girl billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Yann Sam...
0 min.
2 stjerner
Læs mere

Neverwas

Et eventyrligt drama, der er helt igennem velovervejet, fantastisk spændende og som med garanti vil sætte følelserne i gang hos enhver.
5. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Neverwas billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Joshua M...
98 min.
5 stjerner
Læs mere

Comedy Fight Club 2 for viderekomne

Comedy Fight Club er tilbage, og denne gang bliver bissen skruet på i kampen om at blive kåret som den sjoveste stand-up-komiker.
5. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Comedy Fight Club 2 for viderekomne billede
DVD Film Anmeldelse
Inst:
405 min.
4 stjerner
Læs mere

Gensyn med Brideshead

”Et kamera er et mekanisk apparat som indfanger et øjeblik i tiden, men ikke øjeblikkets følelse, men et maleri er et udtryk for følelser, for kærlighed, uan...
4. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Gensyn med Brideshead billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Julian J...
114 min.
3 stjerner
Læs mere

Inkheart

Brendan Fraser klar til at dele tæsk ud til eventyrlige skurke i Inkheart
3. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Inkheart  billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Iain Sof...
106 min.
2 stjerner
Læs mere

Monsters mod Aliens

Monsters vs. Aliens er god underholdning for hele familien.
3. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Monsters mod Aliens billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Rob Lett...
94 min.
4 stjerner
Læs mere

Fri os fra det onde

Ole Bornedal er tilbage med en ny tankeprovokerende dansk film
3. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Fri os fra det onde billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Ole Born...
97 min.
4 stjerner
Læs mere

Boy A

Engelsk mesterværk om ondskab, skyld og overlevelse
3. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Boy A billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: John Cra...
101 min.
5 stjerner
Læs mere

Oh Darling

Elendig fortsættelse af "Alfie" med Alan Price fra The Animals i hovedrollen.
2. apr 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Oh Darling billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Ken Hughes
102 min.
1 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Da Hitler stjal ...
Chaos Walking
Promising Young ...
Den Anden Side
Minari
Once Were Brothe...
Sound of Metal
Two Weeks to Liv...
Sjæl
The Secrets We K...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...