Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Desperate Housewives: Sæson 6

9. december 2010 af Helle Perrier

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Desperate Housewives: Sæson 6 billede

De desperate husmødre er tilbage i sæson seks.

Der har været tvivl om Desperate Housewives skulle fortsætte. Denne sjette sæson havde lave (for serien) seertal, og der var snak om at den følgende sæson syv skulle være den sidste. Men der er allerede lavet kontrakt med ABC for både en ottende og niende sæson. Der er derfor lagt i ovnen til adskillige flere forviklinger på Wisteria Lane.
Serien om de desperate husmødre har da også vist sig at være et yderst holdbart koncept. Med serien om de viljestærke kvinder har man formået at ramme bred over alderssegmentet, og det er ikke kun kvinder og piger, der ser serien, mænd følger såmænd også med, på trods af at de i serien er perifere størrelser.

Coveret til denne sjette sæson har seriens hovedpersoner stående på et bjerg af æbler iklædt løse gevandter og middelaldervåben. Disse fristende amazoner, der leder mændene i fordærv og ikke er bange for at kæmpe for det, de vil have eller dem, de elsker. Faldende seertal til trods, er serien stadig en af de mest populære dramaserier, og denne sjette sæson tager da også fat, hvor den sidste sluttede.

Susan fik sin Mike, men de nygifte får dog ikke lov til at nyde deres hvedebrødsdage. Kathrine, den forsmåede elsker, spøger stadig i kulissen, og det ser ud til at hun sætter alt ind på at vinde Mike tilbage. Lynette er gravid med tvillinger, noget hun dog har glemt at fortælle Carlos, der har givet hende en stor forfremmelse, hun kæmper derfor med at skjule sin voksende mave og balancere et kaotisk familieliv. Bree vil skilles fra Orson. Han har dog ikke i sinde at lade hende gå bare sådan uden videre, og nægter hende skilsmisse med truslen om at tage hende firma fra hende. Det komplicerer sagen yderligere, at hun har en affære med Karl, skilsmisseadvokaten og Susans eksmand. Gaby kæmper med livet som hjemmegående husmor, og datteren Juanita, der skal hjemmeskoles.
Sæsonens store omdrejningspunkt er dog fortællingen om The Fairview strangler. Susans datter Julie bliver overfaldet og beskyldningerne flyver, nu hvor der er en overfaldsmand løs i kvarteret. Ikke mindst er der bestemt noget mystisk over kvarterets nye familie, der bestemt har hemmeligheder.

Det ville ikke være Desperate Housewives uden kaotiske forviklinger. Og de er der til overflod. Det er som det skal være. Konceptet har vist sig at være holdbart, ikke mindst fordi serien strækker sig langt ud over de veltrimmede græsplæner. Selv om de færreste finder en til en identifikation med husmødrene, har de alligevel genkendelige træk og det i samspil med et veltrimmet manuskript og et stramt og fungerende plot får det bare til at fungere. For det meste – for der er naturligvis ved at komme en del redundans over serien, men det er måske forståeligt med et cast der ikke har været de helt store udskiftninger i. Et aspekt, der gør serien yderligere tiltalende er, viljen – det handler ikke længere om at turde i denne næsten tabufri verden, men viljen til at gide beskæftige sig med så hverdagsemner som kræft, parforhold, utroskab, børn og karriere. Alt sammen blandet godt op med vanvittige forviklinger, mordgåder og et tykt lag af hemmeligheder.

Desperate Housewifes er måske ved at nærme sig sidste holdbarhedsdato, men det er stadig en velfungerende serie som er værd at se. Man kan kun håbe at de sidste sæsoner giver husmødrene en værdig afsked, for det har de bestemt fortjent.

23 episoder bliver det til i denne sjette sæson. En masse af det velkendte og en smule nyt. Ekstramaterialet er ikke noget at råbe hurra for. Deleted scenes, bloopers og lidt småting, der hverken gør fra eller til på denne udgivelse.

Filmen er venligst stillet til rådighed af

Buena Vista Home Entertainment.

Titel: Desperate Housewives: Sæson 6
Original Titel: Desperate Housewives the complete sixth season
Premieredato: 30. november 2010
Instruktør: Div.
Skuespillere: Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria Parker, Ricardo Chavira, Brenda Strong
Spilletid: 945 min.
Selskab: Abc studios, Disney, 2010
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...