Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Stand-Up.dk - 6. sæson

30. november 2010 af Jesper Poulsen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Stand-Up.dk - 6. sæson billede

Lummer humor til masserne...

Så er 6. sæson af Stand-Up.dk på gaden. 19 af Danmarks sjoveste komikere som leverer over 4 timers gags, løjer og festivitas. Her er jokes om alt fra Coco Pops, over talkum i røvsprækken, til doping.

TV2 Zulu har altid været gode til at fremelske comedy-genren, og bringe satire og kulsort humor direkte ud til masserne. Etablerede navne og upcoming talenter i et solidt mix har været fast inventar på sendefladen, og som i den grad har et sikkert tag i ungdommen. Men nu kommer den svære opgave – at anmelde ”sjovhedsgraden” af sådan en laber dvd-udgivelse. Naturligvis giver det ingen mening at nedskrive vittighederne på skrift og så gengive dem her, for alt hvad der hedder timing og mimik og publikumsreaktion udebliver jo fuldstændig, og det er jo nærmest hele comedy'ens væsen.

Men jo, det er sjovt og Stand-Up sæson 6 er en mangfoldig vifte af teknikker og personligheder, som nok skal sikre at man aldrig går helt død i udgivelsen. F.eks. den lune og underfundige Brian Mørk, som selv kluk-ler af sine egne jokes – speedsnakkeren Thomas Warberg som ikke er bange for at bringe bussemænd ind i showet eller ordfletteren Thomas Hartmann som blandt sine kolleger er lidt af en guru når det gælder vedvarende originalt materiale.

Det er også en udgivelse hvor modsætninger mødes. Vel allerbedst skitseret ved den tørre (ikke ment negativt) Elias Ehlers som jo er det diametralt modsatte af Geo, som er fysisk humor tilsat brøl og larm. Der er også pænt meget forskel på om komikerne bobler af eget materiale, eller ser chancen for at bringe publikum ufrivilligt på banen.

Er du klar over at Napoleon faktisk ikke er en kage? Hvad sker der når pingvinen opdager at den er en fugl, men ikke kan flyve? Hvordan tror du vampyrer med menstruation har det? Og hvor anstrengende er det lige at spise et æble, hvis man er græsk kriger? Få svaret via denne 2-disc bombe fyldt med frække ord og grove tilsvininger.

De 19 komikere som gasser publikum er Simon Talbot, Steen Molzen, Jesper Juhl, Geo, Sanne Søndergaard, Thomas Wivel, Povl Carstensen, Elias Ehlers, Brian Mørk, Jacob Wilson, Steen ”Nalle” Nielsen, Mette Frobenius, Martin Høgsted, Tobias Dybvad, Sebastian Dorset, Thomas Warberg, Michael Schøt, Thomas Hartmann og Torben Chris. Kendere vil være begejstrede, for paletten er som tidligere nævnt bred og udgivelsen er et must for comedy-elskere. Alle shows er optaget på Comedy Zoo, humorens svar på Paradisets Have. Tilbage er der kun at ønske god fornøjelse, men også lige bringe en løftet pegefinger. Sørg for at holde pauser undervejs, så du ikke dør af grin.

Udgivelsen er venligst stillet til rådighed af:
Scanbox.

Titel: Stand-Up.dk - 6. sæson
Original Titel: Stand-Up.dk - 6. sæson
Premieredato: 30. november 2010
Skuespillere:
Spilletid: 265 min.
Selskab: FBI Productions, Postyr, 2010
Genre: Humor





banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...