Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Ugly Betty - Fourth Season

8. december 2010 af Helle Perrier

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Ugly Betty - Fourth Season billede

Fjerde og sidste sæson om modeverdenens grimme ælling.

På et marked, hvor serier ofte får lov til at køre sæson efter sæson, kan man kun glædes når en serie får lov til at slutte på en ordentlig facon. Med stædigt faldende seertal besluttede ABC at den fjerde også skulle være den sidste af fortællingen om den grimme Betty, der i mexicanske outfits tramper rundt i modeverdenen på skæve stilletter.
Efter en sløj tredje sæson, hvor Ugly Betty til dels trådte vande, er den sidste sæson dog både stærk og sammenhængende. Man har bibeholdt det faste cast, men manuskriptet har fået en ordentlig overhaling, og det er lige før den fjerde udgave er den bedste af dem alle.

Betty har efterhånden haft rod i såvel parforhold som karrieren, men nu ser det endelig ud til at det lysner. Betty får job som redaktør på Mode, og skal ikke længere tilbringe sine dag med at tage imod beskeder og hente kaffe til chefen.
Men livet som redaktør viser sig snart at give Betty længsel efter blot at være assistent igen. Der er nemlig ikke én eneste af hendes kollegaer, der kan lide Betty. Følelserne rangerer fra had til ligegyldighed, og direkte fjendskab fra assistenten Mark, som Betty kæmpede med stillingen som redaktør om. Det bliver ikke bedre af at hendes nærmeste overordnede er ekskæresten Matt, der gør alt for at sabotere Bettys arbejde.
Ellers er dette sidste år på Mode Magazine præget af de sædvanlige intriger, magtkampe og forviklinger, som vi kender fra de tidligere episoder.

I det store hele er denne fjerde sæson en værdig afslutning på en serie, der nok ikke havde mere liv i sig. Selv om det naturligvis foregår i et karikeret univers, så har serien alligevel givet et anderledes blik ind i en verden, som mange forguder og ville dø for at være en del af.
Midt i en verden af overfladiskhed har Betty med det gode, rene hjerte været ankeret. Pointerne hamres hjem med store, fede syvtommersøm, men det bliver aldrig sødsuppeagtigt. Selv om nogle af de forskellige tvists i plottet har været lige til Days of our Lives – her tænkes blandt andet på den forsvundne søn i Meadefamilien, der vendte tilbage som kønsskiftet, blond babe. Det har været skørt, sjov og underholdende for det meste.

Det er ikke en serie, der går over i seriehistorien, men det er i al fald en serie, der har hfat sin berettigelse i kraft af en sikkert cast, gode manuskripter og et højt fortælletempo. Det er forfriskende, at selv om Betty aldrig bliver en af de smukke, så kommer hun alligevel ud af andedammen med sin sjæl intakt og nye briller ikke mindst.

Ugly Betty er underholdende tidsfordriv, og skal naturligvis ikke tages for alvorligt, med mindre serien rent faktisk har formået at få andre småtykke piger med briller og bøjle på tænderne til at tro at det kan lade sig gøre at blive en stjerne.
Sæson fire er en herlig afslutning hvor alle de karakterer som vi kender så godt bliver ført sikkert i havn på en troværdig måde. Det er stadig sjovt og vanvittigt, og bestemt seværdigt. Ikke mindst, kan interesserede nu se hele serien med en værdig afslutning, og det skal nok bringe nogle grin og pangfarver ind i vintermørket.

Sæson fire består af 20 afsnit.
På udgivelsen er der en hel del ekstramateriale:
Der er nogle webisodes. Små film med castet fra Mode.
Der er naturligvis bloopers og nogle rigtige gode audio commentaries.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Walt Disney Studios Home Entertainment.

Titel: Ugly Betty - Fourth Season
Original Titel: Ugly Betty - Fourth Season
Premieredato: 16. november 2010
Instruktør: Div.
Skuespillere: America Ferrara, Eric Mabius, Vanessa L, Williams, Michael Urie
Spilletid: 822 min.
Selskab: Disney, 2010
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...