Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Good the Bad and the Weird.

25. september 2010 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Good the Bad and the Weird. billede

En asiatisk western i topklasse. Med mange referencer til Sergio Leones klassiker kører denne turbowestern derud af i 5 gear, uden at slippe pusten i samtlige 2 timer. Hold på hat og pistolbælte.

Tre Koreanere støder ind i hinanden i jagten på en store skat, og gamle fjendskaber blusser op på ny. Dusørjægeren (Jeong Woo-seong), Banditlederen (Byeong-Heon) og den skøre togrøver (Song Kang-ho), prøver på hver deres måde at komme først til målet. Den Japanske hær er i hælene på dem, og dette gør det bestemt ikke mindre farligt. Det viser sig også, at de tre indbyrdes har flere gamle regnskaber at gøre op. En uafsluttet duel, og noget med en brutal fingerafhugning. Inden skatten bliver fundet har de tre Koreanske antihelte været mere igennem end de fleste af vestens Westerns helte tilsammen.

Instruktør og manuskriptforfatter Ji-Woon Kim der måske nok er mest kendt her i vesten for sin gyser A Tale of Two Sisters, viser med The Good The Bad and The Weird sin kærlighed til Westerngenren og bestemt til Sergio Leones klassiske mesterværk The Good The Bad and The Ugly. Der er flere referencer til netop denne undervejs, og det grundlæggende setup med en skat som rosinen i pølseenden, er også det samme.

Skuespillet er herligt overspillet på den fede måde. Specielt må fremhæves Song Kang-ho der spiller den skøre lykkeridder med en ikke helt så harmløs fortid. Han er før set herhjemme i monsterfilmen The Host, og hans komiske timing blandet med seriøst skuespil er helt i topklasse. Hans scener holder historien oppe, og han er velvalgt i rollen.

Filmen vare 125 min og dette virker umiddelbart som lang tid for en film i denne genre, men på mirakuløs vis holder den dampen oppe hele vejen. Der er mange storslåede og i særdeleshed helstøbte action sekvenser undervejs, hvor det er svært at blinke med øjnene, hvis man vil have det hele med.
Fremhæves må togoverfaldet i starten af historien, og skud duellerne i byen, hvor vores dusørjæger svinger sig rundt imellem byens huse, imens han pløkker bad guys ned. Og bedst som man tror, at nu kan det ikke blive vildere, starter en vanvittig forfølgelse igennem den glohede ørken. 110 i timen derud af på hesteryg, på motorcykler og minsandten ikke om også hærens kampvogne bliver blandet ind i det. Det er vild, vildere, Koreansk Western.

Instruktøren kalder selv hans western for en Kimchi-Western, opkaldt efter den stærke chilliret som har gjort den Koreanske køkken verdenskendt.

Ekstramateriale.

Udover nogle spændende trailers fra andre AWE udgivelser er der intet ekstramateriale at finde her. Hvis man ønsker sig noget ekstramateriale er filmen udsendt fra England med en hel disc fyldt med spændende ekstramateriale.

Udgivelsen er perfekt. Billedet står skarpt og lyden kan høres i Dolby digital og DTS.

The Good The Bad and the Weird kan ses med Danske, Norske, Svenske og Finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: The Good the Bad and the Weird.
Original Titel: Joheunnom, nabbeunnom, isanghannom.
Premieredato: 14. september 2010
Instruktør: Ji-Woon Kim.
Skuespillere: Kang-Ho Song, Byung-hun Lee, Woo-sung Jung, Kyeong-hun Jo, Kwang-il Kim.
Spilletid: 125 min.
Selskab: 2008.
Genre: Western

banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...