Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Allerførste Smugkig
Marie Reuther Vi...
Buster Er Klar T...
Tyske Filmdage, ...
Oscar 2021

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kagekampen
Kagekampen billede

Spiral: From The...
Chaos Walking
Luca
Black Widow
Cruella


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Hawaii Five-O - The Third Season

60er-krimi af den absolut bedre slags
22. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Hawaii Five-O - The Third Season billede
DVD Film Anmeldelse
Inst:
1160 min.
4 stjerner
Læs mere

Over Her Dead Body

Over Her Dead Body er en halvlunken romantisk komedie, som hverken formår at være romantisk eller sjov.
21. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Over Her Dead Body billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jeff Lowell
91 min.
2 stjerner
Læs mere

Orgie i det tredje rige

Sleaze, trash og nazister…
21. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Orgie i det tredje rige billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Cesare C...
92 min.
2 stjerner
Læs mere
banner

Djævlen fra Gestapo

Nazi-slam af højeste kvalitet…
21. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Djævlen fra Gestapo billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Luigi Ba...
84 min.
4 stjerner
Læs mere

Man on Wire

De to tårne i New York har de sidste otte år været et ømtåleligt emne, men i denne dokumentarfilm af James Marsh er tvillingetårnene genstand for kæmpe fasci...
16. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Man on Wire billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: James Marsh
94 min.
4 stjerner
Læs mere

Blindness

En smitsom blindhed breder sig i en storby, og forvandler civilisationen til en primitiv ny race, der fægter sig frem i den daglige kamp, gennem skidt, lort ...
16. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Blindness billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Fernando...
120 min.
5 stjerner
Læs mere

Changeling

En utrolig, men sand historie, der simpelthen bliver godt fortalt af den uforlignelige Clint Eastwood.
16. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Changeling billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Clint Ea...
141 min.
5 stjerner
Læs mere

Zack And Miri Make A Porno

Kan man få nok af Kevin Smith? Næppe.
16. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Zack And Miri Make A Porno billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Kevin Smith
101 min.
5 stjerner
Læs mere

Murder Party

Et stykke lowbudget, splatter art komedie. En ensom parkeringsvagt bliver ved et tilfælde inviteret til halloween party. Kom alene står der på invitationen!
16. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Murder Party billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jeremy S...
89 min.
3 stjerner
Læs mere

Letter to Anna

Anna Politkovskaya satte sagen højere end sit eget liv
15. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Letter to Anna billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Eric Ber...
84 min.
4 stjerner
Læs mere

James Morrison: songs for you, truths for me

Soul, blues og et strejf af noget stort.
14. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
James Morrison: songs for you, truths for me billede

BloodRayne: The Vampire Chronicles

Vampyrer i det vilde vest. En tragisk dvd-start på 2009!
13. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
BloodRayne: The Vampire Chronicles billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Uwe Boll
99 min.
1 stjerner
Læs mere

Madagascar: Escape 2 Africa (Xbox 360)

Et rigtig godt og dårligt spil.
13. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Madagascar: Escape 2 Africa (Xbox 360) billede

Sexrejsen til Japan.

Christina Lindberg ser som altid skøn ud i denne glemte exploitation film fra de glade 70'ere. Det er guf for fans af genren.
13. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Sexrejsen til Japan. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Sadao Na...
73 min.
3 stjerner
Læs mere

Finn & Jacob, Fede tider.

Finn og Jacob er tilbage i ufarligt show til familien Danmark.
11. jan 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Finn & Jacob, Fede tider.  billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Renee Va...
102 min.
2 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
First Cow
De ting, vi sige...
Mafiaens Børn
Luca
The White Lotus ...
Miss Osaka
Undine
Pinocchio
Quo Vadis, Aida?
Reminiscence



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...