Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar-Arrangemen...
Oscar 2020
Robert-Prisen 2020
Oscars® Nomineri...
Bodilprisen 2020...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Vejfesten
Mugge & Vejfesten billede

Joker
Ad Astra
Downton Abbey
The Gentlemen
Bombshell - Opgø...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Feeling Minnesota

9. juni 2010 af Helle Perrier

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Feeling Minnesota billede

Keanu Reeves og Cameron Diaz på slap line.

Feeling Minnesota er en af den slags film, der efterlader en helt forvirret. Ikke fordi plottet ikke er til at følge med i, men rettere fordi man undres over at sådan en film i det hele taget er blevet produceret.
Andre læs: bla. Tarantino og Coen brødrene, har i flere film beskæftiget sig med den lille mand, eller rettere den lille vaneforbryder, der kommer galt af sted. Klassiske, ikoniserede typer der må gå grueligt meget igennem.
Det ellers forholdsvist ubeskrevne blad Steven Baigelman har både skrevet og instrueret filmen, der byder på flere store stjerner som Cameron Diaz og Keanu Reeves i hoverollerne og Courtney Love og Dan Akroyd i biroller. Men stjernestøv kan ikke gøre noget med en i forvejen uhjælpelig film, og det har da heller ikke gjort synderligt for Feeling Minnesota.

De to brødre Sam og Jjaks har et mildest talt uvenskabeligt forhold. De konkurrerer og slås konstant. Jjacks kommer ud af fængslet og har ikke set sin bror i omkring 20 år, men tropper op til hans bryllup. Han skal giftes med den tidligere stripper Freddie, men da hun ser Jjacks er der ingen tvivl om at hun hellere vil have ham. Lige inden brylluppet kaster de sig over hinanden, og beslutter sig for at stikke af. De stjæler nogle penge og begiver sig ud på noget af en rejse. Efter sig har de den hævngerrige Sam mens andre svindlere igen er ude efter ham, så det er noget af et mindre forbryderhold, der jagter det forelskede par.

Feeling Minnesota er ganske enkelt ikke en vellykket film. Man kan af og til fornemme de gode intentioner og hvad Baigelman har ville topnår, men det kommer desværre aldrig til udtryk i selve filmen. Samtlige karakterer spiller under middel og om det er fordi det er en substandard film eller om instruktøren ganske enkelt ikke har været i stand til at virkeliggøre sin vision skal stå hen i det uvisse.

Warner Home Video</a

Titel: Feeling Minnesota
Original Titel: Feeling Minnesota
Premieredato: 1. juni 2010
Instruktør: Steven Baigelman
Skuespillere: Keanu Reeves, Cameron Diaz
Spilletid: 94 min.
Selskab: Warner Brothers, 2010
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
The Call of the ...
En Helt Almindel...
Three Identical ...
Running With The...
Frækkere End Pol...
Gemini Man
High Life
The Dead Don't Die
Sonic the Hedgehog
A hidden lifeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...