Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Kampen om ilden

Beherskelsen af ilden er ikke uskyldig
14. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Kampen om ilden billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jean-Jac...
96 min.
4 stjerner
Læs mere

It Might Get Loud

Guitar-legenderne, Jimmy Page, The Edge og Jack White, sættes i stævne i dokumentar om 3 generationer og deres guitar.
14. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
It Might Get Loud billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Davis Gu...
97 min.
4 stjerner
Læs mere

Nine

Der er langt fra 8½ til 9 på film.
14. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Nine billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Rob Mars...
112 min.
3 stjerner
Læs mere
banner

Det Hvide Bånd

En smuk, skræmmende og hemmelighedsfuld film fra den altid spændende mesterinstruktør Michael Haneke.
14. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Det Hvide Bånd billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Michael ...
144 min.
6 stjerner
Læs mere

Se min kjole

Roadmovie af Helle Joof om 4 piger på kanten af velfærdsdanmark.
14. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Se min kjole billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Hella Joof
86 min.
4 stjerner
Læs mere

My Bloody Valentine 3D

Papbriller og blod, horror i 3D
14. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
My Bloody Valentine 3D billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Patrick ...
91 min.
3 stjerner
Læs mere

City of Ember

Menneskenes skæbne i hænderne på to børn i dystopisk fremtidsvision
13. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
City of Ember billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Gil Kenan
91 min.
4 stjerner
Læs mere

Zu Warriors.

Kinesisk action eventyr der byder på et overflødigshorn af effekter og drabelige sværdkampe. Der bliver ikke sparet på noget her, selvom det måske havde pynt...
13. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Zu Warriors. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Tsui Hark.
104 min.
4 stjerner
Læs mere

Did You Hear About the Morgans?

Hugh Grant og Sarah Jessica Parker er på flugt fra en lejemorder i en komedie, der måske nok aldrig skulle være lavet.
7. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Did You Hear About the Morgans? billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Marc Law...
103 min.
1 stjerner
Læs mere

The Men Who Stare At Goats

Én uskyldig ged, én uskyldig hamster falder døde om, fordi George Cloony og Stephen Root stirrer på dem – no less and no more!
7. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Men Who Stare At Goats  billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Grant He...
94 min.
2 stjerner
Læs mere

Frihedskæmperen Max Manus

Den norske pendant til ”Flammen og Citronen”.
7. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Frihedskæmperen Max Manus billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Joachim ...
118 min.
4 stjerner
Læs mere

Danskere i krig

Fantastisk indblik i de danske soldater hverdag i Afghanistan.
3. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Danskere i krig billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Karsten ...
168 min.
5 stjerner
Læs mere

Mig og Melody

Wood Allen er tilbage i hans elskede New York og han er i topform.
1. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Mig og Melody billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Woody Allen
92 min.
5 stjerner
Læs mere

The First Time

Man skulle ikke tro, det var muligt at kopiere en film så præcist som det her er tilfældet. Desværre er ’The First Time’ ikke lige så sjov og velspillet som ...
1. jan 2010 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The First Time billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Barbara ...
89 min.
2 stjerner
Læs mere

Koncerten

En film om musikkens healende kræfter
25. dec 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Koncerten billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Radu Mih...
119 min.
3 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...