Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Texas Chains...
The Texas Chainsaw Massacre billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Kids Are All Right

16. september 2010 af Ellen Norvang

5 stjerner Skriv en kommentar

The Kids Are All Right billede

Moderne familiesammensætning med dog ganske almindelige problemer er udgangspunktet i Lisa Cholodenko feel-good indiefilm, der uventet har tiltrukket en masse amerikanere til biografen.

Det er ikke fordi vi som biografgængere ikke er blevet præsenteret for alternative familieforhold på det store lærred før. Men i ”The Kids Are All Right”gøres det så naturligt, så indlevende og så varmt at det aldrig bliver påtaget og uægte.

Nic (Annette Bening) og Jules (Julianne Moore) lever sammen i et homoseksuelt forhold. De har fået to børn ved hjælp af en sæddonor og da den ældste, datteren Joni (Mia Wasikowska), fylder 18 kontakter hun deres sæddonor, Paul (Mark Ruffalo). Det viser sig at være et ganske naturligt træk og Joni og lillebroderen, Laser (Josh Hutcherson), begynder at bruge en del tid sammen med deres nye ”far”. Nic og Jules er ikke helt tryg ved situationen, men Jules begynder langsomt at vænne sig denne frigjorte restaurant-ejer Paul nu engang er. Men Paul passer alligevel ikke helt ind i familiens daglige mønster.

Dette er ikke en klassisk, amerikansk komedie. Dette er ikke en film om homoseksuelle kun for homoseksuelle og dette er ikke en film med en irriterende morale. ”The Kids Are All Right” er så ligetil, så dejlig befriende, så fantastisk indlevende og man nærmest kan mærke hver eneste følelse blandt skuespillerne.
Forholdet mellem Annette Bening og Julianne Moore virker så naturligt og selvom visse ting spiller på stereotypiske tegn virker det aldrig karikeret. Det er ikke svært at gætte hvor instruktøren vil hen med pointen og det er heller ikke svært at gætte hvor skuespillerne vil med deres følelsesregister. Det er skiftevist sjovt, alvorligt og tragisk. Men det er hele vejen igennem en god film.

Titel: The Kids Are All Right
Original Titel: The Kids Are All Right
Premieredato: 16. september 2010
Instruktør: Lisa Cholodenko
Skuespillere: Julianne Moore, Annette Bening, Mark Ruffalo
Spilletid: 104 min.
Selskab: Touchstone Pictures, Madalay Vision, 2010
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Retribution
Mordet i Venedig
After Everything
Ehrengard - Forf...
Harold Frys Usan...
Den Blå Kaftan



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...