Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Killshot

Mickey Rourke som skånselsløs hitman i en bemærkelsesværdig lille thriller
31. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Killshot billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: John Madden
84 min.
4 stjerner
Læs mere

The Fall

Visuelt mesterværk med svære problemer
30. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Fall billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Tarsem S...
117 min.
3 stjerner
Læs mere

State of Play

State of Play er journalistisk konspirations thriller når det er bedst
29. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
State of Play billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Kevin Ma...
127 min.
4 stjerner
Læs mere
banner

The Wrestler

Mickey Rourke er tilbage med et brag. Både emotionelt og fysisk. The Wrestler er en film du ikke glemmer længe
29. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
The Wrestler billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Darren A...
109 min.
5 stjerner
Læs mere

Public enemy number one - 2. del

2. Del i gangstereposet om bankrøveren Jacques Mesrine, der i 1970´ernes Frankrig blev udråbt til samfundets fjende nummer 1, formår kun delvist at holde de ...
29. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Public enemy number one - 2. del billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Jean-Fra...
132 min.
3 stjerner
Læs mere

Married Life

En speciel kreativ film om ægteskabets kriser, dybt alvorlig, men serveret på den lette måde.
29. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Married Life billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Ira Sachs
87 min.
4 stjerner
Læs mere

M/S Gustloff

Den glemte tragedie
28. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
M/S Gustloff billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Joseph V...
180 min.
3 stjerner
Læs mere

Closing the Ring

Romantisk drama om løfter der gives og som er svære at skulle holde gennem årtier.
27. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Closing the Ring billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Richard ...
113 min.
4 stjerner
Læs mere

Drengen I Den Stribede Pyjamas

En brutal fortælling om et usædvanligt venskab i hjertet af Holocaust
27. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Drengen I Den Stribede Pyjamas billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Mark Herman
91 min.
6 stjerner
Læs mere

Transporter 3

Eksplosiv biljagt, med nye mirakuløse/muskuløse stunts. Et action brag der forstummer med vag punchline på replikkerne.
27. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Transporter 3 billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Olivier ...
109 min.
2 stjerner
Læs mere

Twilight.

Twilight er et moderne popfænomen, der henvender sig mest til unge teenagere. Filmatiseringen er visuelt flot, men ellers er der ikke meget bid i den.
26. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Twilight. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Catherin...
117 min.
3 stjerner
Læs mere

Fireflies In The Garden

Livet kan ændre sig markant på et øjeblik, men hvordan får man klinket skårene?
26. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Fireflies In The Garden billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Dennis Lee
96 min.
4 stjerner
Læs mere

Lad Den Rette Komme Ind

I en snehvid svensk forstads by, lærer en ung dreng en lidt ældre pige at kende. Han bliver mobbet i skolen, ude af stand til at forsvare sig, men mødet med ...
24. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Lad Den Rette Komme Ind billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Tomas Al...
114 min.
5 stjerner
Læs mere

De Danske vildkatte.

De Danske vildkatte er en flok utæmmelige glædespiger i 70’ernes København. Joseph Sarno instruerer og levere både sleeze og drama.
23. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
De Danske vildkatte. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Joseph W...
86 min.
3 stjerner
Læs mere

Vor Herre Bevar´s

Bill Maher er ikke nogen Michael Moore, for der er ingen afsløringer at diske op med – men morsomt er det!
21. maj 2009 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Vor Herre Bevar´s billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Larry Ch...
97 min.
3 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...