Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Valentine's Day

11. februar 2010 af Ellen Norvang

4 stjerner Skriv en kommentar

Valentine's Day billede

Amerikanernes rosenrøde mærkedag hænger muligvis danskere langt ud af halsen. Men derfor er ”Valentine's Day” på lærredet en ganske fin oplevelse der kan sluges uden det store besvær.

Man tager en meget stor håndfuld kendte Hollywood-skuespillere, et nuttet barn der ikke er til at stå for, en masse små moralsk korrekte historier om kærlighed med lykkeligt udfald og så har man underholdning til kærlighedens mærkedag.

Reed (Ashton Kutcher) frier til sin kæreste Morley (Jessica Alba) på valentine's day. Morley siger ja og alt er fryd og gammen. Andre er dog skeptiske overfor frieriet. Reeds bedste ven, Julia (Jennifer Garner), er skolelæreri en 5. klasse hvor blandt andet Edison (Bryce Robinson) er elev. Edison er forelsket og vil benytte mærkedagen til at offentliggøre sine følelser.

Edison bor hos sine bedsteforældre, Estelle (Shirley MacClaine) og Edgar (Hector Elizondo). De er lykkeligt gift og Edisons barnepige, Grace (Emma Roberts) er ligeledes forelsket over begge ører i sin kæreste Axel (Carter Jenkins).

Derudover støder vi på Graces veninde Felicia (Taylor Swift), der dater Willy (Taylor Lautner). De bliver på dagen interviewet til tv af sport-reporteren, Kelvin (Jamie Foxx). I forsøg på at jagte den gode historie støder han ind i sportshelten Sean Jackson (Eric Dane) og dennes agent, Kara (Jessica Biel).

Vi skal igennem mange historier i løbet af filmens 2 timer. Men ikke desto mindre er der intet forvirrende eller fjollet over plottet. Fjollet måske, men kærlighed gør jo mennesker fjollet.

Der er ligheder med ”Love Actually”, men hvor englændernes humor er mere hjertevarm er amerikanerne en anelse mere tilstoppet med klichéer. Men det kan accepteres i små doser og ”Valentine's Day” gør lige hvad den skal når det kommer til underholdende kærlighedskomedie/drama.
De mange Hollywood-stjerner og filmens vellykkede drejning er kvalmende ja. Men underholdende er det.

Titel: Valentine's Day
Original Titel: Valentine's Day
Premieredato: 11. februar 2010
Instruktør: Garry Marshall
Skuespillere: Julia Roberts, Jessica Alba, Kathy Bates, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey, Jamie Foxx, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Shirley MacClaine, Taylor Swift
Spilletid: 125 min.
Selskab: New Line Cinema, Rice Films, 2010
Genre: Humor
Link: http://www.valentinesdaymovie.com


banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...