Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

The Joneses

24. september 2010 af Helle Perrier

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Joneses billede

Hvis hun har én, skal jeg også ha'!

Smukke mennesker sælger smukke (og dyre) ting.
Millioner af dollars smidt efter tv-reklamer og lignende, kan på ingen måde konkurrere med levende markedsføring. Alene kendisfaktoren sælger for uhyrlige summer af tøj og livsstilsprodukter. Hvis eksempelvis Paris Hilton har en bestemt taske eller sko, ja, så skal alle andre også bare have den.
Et er, hvad man ser i medierne, noget andet er den helt personlige kendis; Det lækre par man kender, den smukke, uopnåelige pige i skolen og den seje dreng. Hvis de ejer noget, ja, så er man selv mere eller mindre tvunget til selv at investere. Alle forsøger at matche de rige, smukke og succesfulde.

Det kan man roligt kalde familien Jones. Steve, Kate og børnene Jenn og Mick flytter ind i nabolaget. Med sig har de et væld af luksusting. Steve spiller golf med sine nye venner, Kate holder fester og går på den lokale skønhedssalon, mens børnene hurtigt bliver de to mest populære i skolen, og dermed dem, som alle gerne vil være som. Familien Jones' livsstil forplanter sig som ringe i vandet til alle, de kommer i kontakt med og snart forsøger alle at efterligne dem. Familien er dog ikke helt normal; de er alle ansat netop fordi de er smukke og charmerende. Deres job består ganske enkelt i at leve et liv andre misunder, og så derigennem at sælge en lang række af produkter til deres uvidende kunder.
Alt går dog ikke gnidningsfrit, og selv i den perfekte overflade kan der komme ridser i lakken …

The Joneses stiller med et smukt og utroligt velfungerende makkerpar i Demi Moore og David Duchovny. Den sidste kastede rollen som Mulder i X-Files af sig med bravour i den fantastiske serie Californication. Hans let underspillede playboy/romantiker facon er perfekt i samspil med Moore kølige professionalisme, der er spredt ud over en facade, der konstant ser ud som om den skal til at krakelere.
Selve historien i filmen er ganske original og desværre ikke så langt fra virkeligheden. Vi er jo nogle flokdyr, der desperat søger anerkendelse og gerne hyler med de ulve vi er blandt. Vi vil jo gerne være specielle, og det opnås paradoksalt ved at vi køber de ting, som alle andre ejer.

The Joneses er en rigtig god og vedkommende fortælling på flere punkter, og ikke mindst holder historien sig levende i kraft af de to hovedrolleindehavere. På trods af originaliteten i temaet, så kan filmen dog ikke undsige sige forudsigeligheden helt og det trækker desværre en anelse ned i karakteren.
Selv om filmen bestemt ikke er en effektfilm, så giver blu-ray formatet alligevel en herlig skarphed, der gør familiens materielle besiddelser endnu mere attråværdige. Visuelt er filmen en nydelse, og understreger historien om den perfekte familie.

Samlet set er the Joneses en solid film med en god portion humor og bestemt værd at se, men om det så skaber eftertanke hos den enkelte er ikke til at sige.

Der er kun ganske sparsomt med ekstramateriale på udgivelsen, men det er trods alt alligevel ikke en film, der nødvendigvis retfærdiggør det store opbud af ”hvordan og hvorfor.”

SF/Fox.

Titel: The Joneses
Original Titel: The Joneses
Premieredato: 21. september 2010
Instruktør: Derrick Borte
Skuespillere: Demi Moore, David Duchovny, Amber Heard, Ben Hollingsworth
Spilletid: 92 min.
Selskab: Echo Lake Entertainment, SF-Film, 2010
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...