Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Unfinished Business

5. september 2015 af Kristian Jensen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Unfinished Business    billede

Fjollerierne står i kø i denne amerikanske forretningskomedie med Vince Vaughn i hovedrollen…

Efter et skænderi med sin ulidelige chef, vælger forretningsmanden Dan Trunkman (Vince Vaughn), at starte sit eget firma. Sammen med sine kompagnoner, den aldrende Timothy (Tom Wilkinson) og den debile Mike (Dave Franco), får Dan en enestående chance for at lukke en aftale, der kan redde det lille firma fra den allerede truende konkurs. Trekløveret drager derfor til Berlin for at mødes med den potentielle køber, i håbet om at skaffe det legendariske håndslag, der kan lukke aftalen. Desværre for de tre forretningsmænd, er Dans tidligere chef også efter aftalen og hun har ikke tænkt sig at give op uden kamp.

”Unfinished Business” er en komedie, der tager udgangspunkt i laveste fællesnævner. Der er rigeligt med pik og patter, hensynsløse drukture, stereotype fremstillinger af europærer og klassisk falde-på-halen komik. Der er absolut intet nyt i ”Unfinished Business”, der følger den samme komedieformel som tusindvis af amerikanske komedier før den. En række groteske scenarier bliver hængt op på en papirtynd historie om en gruppe underdogs, der skal overvinde alle odds inden den obligatoriske happy end. Det er dybt uoriginalt og det er sjældent at det endelige resultat bliver synderligt godt.

Det kunne være gået helt galt i ”Unfinished Business”, hvis ikke det var fordi, at hovedrollerne faktisk spilles af nogle habile skuespillere. Vince Vaughn kan sin komiske timing på rygraden Selvom rollen som Dan Trunkman bedst kan betegnes som rutine for Vaughn, så hiver skuespilleren den hjem på charmen. Tom Wilkinson er herligt malplaceret som den garvede forretningsmand, der ikke rigtig kan finde plads i den moderne forretningsverden. Dave Franco virkelig morsom i rollen som Mike, der virker som om han er fra en anden planet rent intelligensmæssigt. De tre skuespillere supplerer hinanden godt, og det er deres præstation, der redder filmen fra afgrunden.

”Unfinished Business” er en komedier der hurtigt er set og hurtigt glemt igen. Det er 91 minutters harmløs og hjernedød underholdning, som glider gennem hjernebarken uden at efterlade sig nogen form for indtryk. Selvom enkelte scener er hysterisk morsomme, så er langt størstedelen af filmen en lidt ligegyldig oplevelse.

Ekstramateriale
Bluray udgivelsen af ”Unfinished Business” indeholder ikke meget bonusmateriale. En lille interviewsekvens med skuespillerne, en række slettede scener og et billedgalleri. Ganske uinspirerende og ligegyldigt.
Ekstramaterialet får 1 ud af 6 stjerner.


Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: Unfinished Business
Original Titel: Unfinished Business
Premieredato: 5. september 2015
Instruktør: Ken Scott
Skuespillere: Vince Vaughn, Tom Wilkinson, Dave Franco, Sienna Miller, June Diane Raphael, Britton Sear, Ella Anderson, Nick Frost, James Marsden
Spilletid: 91 min.
Selskab: New Regency 2015/Fox-Paramount Home Entertainment 2015
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...