Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Nominerin...
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Unhinged
Unhinged billede

After We Collided
Lille Sommerfugl
Matador
Druk


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

The Strain. The Complete Second Season

4. januar 2017 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

The Strain. The Complete Second Season billede

I sæson 2 af The Strain kæmper Dr. Goodweather og hans lille flok af tapre overlevende stadigvæk imod The Master. Abraham Setkrakian er dog kommet på sporet af en gammel bog, der for evigt ville kunne udrydde de ækle Strigois. Sæson 2 byder på mere af samme stil og indhold som første sæson. Tempoet er højt, hovederne triller og blodet flyder. Er man til ægte ramasjang underholdning, der blander nutid med gammel mytologi og sagn om vampyrer, vil man ikke gå helt galt i byen her. Guillermo del Toro har skrevet historien bag serien, og fungere også som kreativ idemand bag selve serien.

I første sæson af The Strain blev en aggressiv ”virus” sluppet løs i New York City. En ældgammel ondskab ankom blandt menneskene med Flight 753, og da flyet landede i lufthavnen, var der kun fire overlevende ombord. Dr. Ephraim Goodweather (Cory Stoll) blev sat på sagen, og fandt snart frem til at alverdens ondskab samlet i The Master, var genopstået fra den kiste hvori han havde sovet i mange år. Em ældgammel vampyr race hvis ”virus” smitter hurtigere end noget menneske kan forestille sig smadre igennem byen der aldrig sover, og Dr. Goodweather må teame op med en flok overlevere for selv at overleve. Her møder han blandt andet den ældre herre Abraham Setkrakian (David Bradley), der i en menneskealder har været på jagt efter vampyrracen. De får med fælles front jaget The Master på flugt. Men død er han ikke. For gammel ondskab forgår ikke så let.

Sæson 2 fortsætter umiddelbart efter sæson 1, og Goldwater og Abraham er stadigvæk på jagt efter de vampyr agtige Strigois, der stadigvæk lurer i byens mørke stræder og tunneler under jorden. Dr. Goodweather forsøger sig med at skabe en anti virus, der kan stoppe forvandlingen fra menneske til vampyr, hvis man skulle blive bidt, og må udfører forsøg på normale borgere, og hans drikkeri tiltager da hans moral bliver sat på prøve. Imens er Abraham Setkrakian kommet på sporet af en gammel bog Occido Lumen, hvori der skulle stå hvordan man besejre The Master. Men den nederdrægtige ærkefjende Thomas Eichorst (Richard Sammel) og hans vampyrhær, vil gøre alt hvad der står i hans magt for at Abraham ikke når sit mål.

Sæson 2 består af 13 afsnit fordelt over 4 DVD skiver:

"BK, NY"

"By Any Means"

"Fort Defiance"

"The Silver Angel"

"Quick and Painless"

"Identity"

"The Born"

"Intruders"

"The Battle for Red Hook"

"The Assassin"

"Dead End"

"Fallen Light"

"Night Train"

De indtil videre 2 sæsoner af The Strain er baseret på romantrilogien af samme navn skrevet af Guillermo del Toro og Chuck Hogan. Guillermo del Toro kender de fleste nok fra hans film om ”Hell Boy” og hans mesterværk ”Pan”. Han fungere også som instruktør på flere af afsnittene i serien, som hans egne bøger er baseret på.

The Strain er en vampyr serie for voksne. Dejlig fri for teenage skuespillere som i en del andre vampyr serier. Her er det voksne mennesker der har hovedrollerne, og skuespillerne bag gør det ganske godt. Specielt må fremhæves Richard Sammel der spiller den uhyggelige Thomas Eichorst. Hans udstråling i rollen er perfekt skræmmende, og virkelig velvalgt som skurk, og højre hånd til The Master. En karakter man sent vil glemme.

Om serien følger bøgerne den er baseret på, kender jeg ikke noget til, men som Tv serie virker historien i hvert fald fremragende, og der er ”slå på tæven underholdning” fra start til slut i næsten hvert afsnit. Det skal blive spændende om de får afsluttet serien i sæson 3, når den engang udkommer.

Ekstramateriale.

Der er en del ekstramateriale på denne udgivelse, og det er muligt at se følgende, hvis man vil vide mere om tilblivelsen af The Strain. Sæson 2:

Slettede scener, Interviews med holdet bag The Strain, The White Room, Gag Reel, Beyond The Page, Sentient Strigoi og så er der også spændende kommentarspor på flere af afsnittende.

Lyden er engelsk Dolby Digital 5.1 og det er muligt at se sæson 2 med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

The Strain. Sæson 2 er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount.

Titel: The Strain. The Complete Second Season
Original Titel: The Strain. The Complete Second Season
Premieredato: 4. januar 2017
Instruktør: Keith Gordon, Peter Weller.
Skuespillere: Corey Stoll, David Bradley, Mia Maestro, Kevin Durand, Richard Sammel, Jonathan Hyde, Natalie Brown.
Spilletid: 550 min.
Selskab: 2015
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
After We Collided
The Silencing
Like a Boss
Hamilton
Bridgerton
Equinox
Soul
Timmy Taber: Ing...
Unhinged
The Tax CollectorKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...