Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Why him

25. december 2016 af Maria Bogensberger

4 stjerner Skriv en kommentar

Why him billede

Sjov, underholdende og bestemt ikke kedelig

Stephanie (Zoey Deutch) studere på Stanford. Over julen får hun besøg af sin familie, som skal præsenteres for hendes nye kæreste Laird (James Franco). Laird er 10 år ældre og er en excentrisk internet millionær helt uden filter, som bla. farverigt fortæller om hans hede sexliv med datteren. Stephanies far Ned (Bryan Cranston) er ikke imponeret, tværtimod og da han ser Lairds nyeste tatovering, som forestiller familien Flemmings julekort øverst på ryggen, hjælper det ikke på det. Snart går det op for Ned, at Laird vil fri til hans datter og det store spørgsmål er Why him?

Instruktør
Filmen Why Him er instrueret af John Hamburg som bla. har skrevet og instrueret komedierne Men så kom Polly (2004) og I love you, man (2009). Han har også været med til at skrive manus til Meet the parents (2000), Zoolander (2001) og Zoolander 2 (2016), så det med komedier kan han bestemt.

Skøn skuespiller
38-årige James Franco (Laird Mayhew) har medvirket i et utal af film og i Why him gør han det super godt. Hold da helt op hvor spiller han bare sin rolle godt. Han lever sig dybt ind i sin karakter, en mand med et stort hjerte der på intet tidspunkt lige stopper op og tænker sig om, inden han åbner munden. Det hele kommer ud uden filter. Bestemt en mand der kan gøre et hvert selskab meget livligt.

Godt underholdt
Komedien Why him er en skøn film. Jeg var godt underholdt fra start til slut. Det var svært at holde grinene tilbage, når Laird foldede sig ud, som han gjorde konstant. Det gjorde helt ondt i maven, så pinlig var han. Hold da op tænk hvis det var ens egen datter, der kom hjem med en mand som ham. Bestemt aldrig kedelig. Filmen er ikke for folk med sarte sjæle, så hvis man let bliver forarget, skal man nok stramme sig an. Laird leverede den ene sjove handling efter den anden og man kan ikke undgå at blive fascineret af ham, han går lige i hjertet. Laird er dybt forelsket i Stephanie og er ikke bange for at vise det til trods for svigerfamiliens tilstedeværelse. Stephanies mor Barb (Megan Mullally og hendes lille bror Scotty (Griffin Gluck) taber hurtigt deres hjerter til Laird, mens Ned er en del sværere at få overbevist, om at Laird er den rigtige for hans datter. Laird har meget let ved at overskride folks grænser og det har den alvorlige familiefar Ned det svært ved.

Julestemning
Da filmen Why him forløber over julen, må man sige det er en julefilm og den fik absolut mig i en fantastisk julestemning. Selv om man nok selv foretrækker en mere rolig jul, er denne jul nok en man husker. Jeg vil bestemt anbefale, at man tager i biografen og ser denne sjove film i juledagene. Den hjælper helt sikkert på humøret.

Titel: Why him
Original Titel: Why him
Premieredato: 25. december 2016
Instruktør: John Hamburg
Skuespillere: Bryan Cranston, James Franco, Zoey Deutch, Megan Mullally, Keegan-Michael Key
Spilletid: 111 min.
Selskab: 20th Century Fox 2016
Genre: Humor
Link: http://www.imdb.com/title/tt4501244/


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...