Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bamse
Bamse billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Boog & Elliot - Vilde Venner

10. november 2006 af Kristian Jensen

4 stjerner Skriv en kommentar

Boog & Elliot - Vilde Venner billede

Ganske underholdende tegnefilm om et umage makkerpar og deres vilde eventyr.

Den tamme bjørn Boog lever et perfekt og ganske ufarligt bjørneliv i den lille by Timberline. Boog er opvokset hos skovbetjenten Beth, og er efterhånden blevet mere menneske end bjørn, komplet med eget værelse, seng, fjernsyn og krammedyr. Boogs tilværelse er kort sagt en dans på roser, lige indtil han redder hjorten Elliot fra den grumme jæger, Shaw.
Det hele ender selvfølgelig galt, og Boog og Elliot bliver deporteret tilbage til skoven.
Den tamme Boog aner ikke en pind om hvordan man skal overleve i skoven, og den distræte hjort Elliot er ikke til megen hjælp.
Selvom de to helte ikke har megen viden om naturen, beslutter de sig for, at vende tilbage til byen og det civiliserede liv. Men det skal ikke blive en nem rejse for Boog og Elliot, for jagtsæsonen begynder snart, hvilket betyder at skoven kommer til at vrimle med skydegale og blodtørstige jægere, hvis eneste formål er at pløkke alt, som bevæger sig.
Boog og Elliot må sammen med skovens andre dyr tage kampen op mod de grumme jægere, for ikke at ende som et udstoppet hoved i en jagthytte.

”Boog & Elliot” er den anden film i rækken fra det ny-opstartede Sony Pictures Animations, og det er blevet til en flot og ganske underholdende animationsfilm.
De computergenerede billeder er flotte og velproducerede, og i det hele taget en fryd for øjet. Man kan tydelig se at tegnerne bliver bedre og bedre til at udnytte computerens egenskaber inden for animation.

Historien i filmen er sød og underholdende, dog en smule uoriginal, men det glemmer man hurtigt når man først er kommet lidt ind i filmen.
Desværre lider ”Boog og Elliot” af det samme problem som stort set alle andre animationsfilm fra Hollywood. Problemet ligger i den danske synkronisering, der gør, at meget af humoren fra den amerikanske udgave forsvinder. En stor del af karakterernes personlighed og humor går simpelthen tabt i den danske oversættelse. Selvfølgelig skal man huske på, at målgruppen for denne type film er børn, men det er nu alligevel synd, at oversætterne ikke tager hensyn til det voksne publikum.

”Boog & Elliot” er en flot animationsfilm, der garanterer underholdning for de mindste i samtlige af de 86 minutter som filmen varer. På trods af den lidt uoriginale historie om to uheldige helte, samt en lidt tam dansk oversættelse, formår filmen alligevel at underholde.

Titel: Boog & Elliot - Vilde Venner
Original Titel: Open Season
Premieredato: 10. november 2006
Instruktør: Roger Allers, Jill Culton
Skuespillere: Kasper Leisner, Laus Høybye, Dick Kaysøe, Martin Brygmann, Maibritt Saerens, Torben Sekov
Spilletid: 86 min.
Selskab: Sony Pictures Animation 2006/Nordisk Film 2006
Genre: Tegne- og animationsfilm
Link: http://www.boogogelliot.dk

banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...