Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

The Texas Chainsaw Massacre : The Beginning

10. november 2006 af Kasper Warrer Krogager

4 stjerner Skriv en kommentar

The Texas Chainsaw Massacre : The Beginning billede

Mareridtet begynder her...

Filmen starter ganske godt med Thomas Hewitts (Leatherface) fødsel og for dem der er nysgerrige omkring hans ansigt så lider han er ansigtslammelse. Man følger hele hans liv i introen af filmen, fint nok, men synd det ikke kører lidt mere på det end bare introen, hvorfor fortæller jeg senere.

Året er 1969, de 2 brødre Eric (Matthew Bomer) og Dean (Taylor Handley) er blevet indkaldt til krig i Vietnam, sammen med deres kærester Chrissie (Jordana Brewster) og Bailey (Diora Baird). Dean har dog andre planer, han vil meget hellere til Mexico med Bailey, han gider ikke alt det der krigshalløj. På vej til Vietnam/Mexico har de et pit-stop, et pit-stop som de aldrig skulle have taget, det ender med at de bliver forfulgt af en biker chick som vil berøve dem og en voldsom ulykke sker. Der møder de den såkaldte sheriff Hoyt som så ikke er det alligevel. Han tager dem med til deres frygtindgydene hus, hvor de bliver pint på de værst tænkelige måder.

Det skal siges at filmen er skam god og for alle dem som elsker masser af "ketchup" så er man det helt rigtige sted, men for dem som elsker "The Texas Chainsaw Massacre" film serie, ja de vil desværre komme til at opleve en del skuffelser. Problemet er at tingene ikke hænger sammen med de andre film der er lavet, den store familie er lige pludselig blevet lille, hvor er den gamle nar der sidder i rullestolen? og hold da helt op det er næsten som at se 1`eren igen og det holder ikke når den burde have sine egne lækkerier med, derfor kunne det have været 10 gange federe hvis de havde kørt lidt mere på da han var yngre så den havde set lidt mere anderledes ud end de forgående. Stadivæk er det dog en fed gyser med splat og ja faktisk lidt for væmmelige scener. Det fede ved filmen er du ser hvordan de forandrer sig til at blive kannibaler og super psykopater, men personligt synes jeg det absolute fede er slutningen, genial slutning det skal den altså have god credit for.

Der er lavet ialt 5 forskellige film om "The Texas Chainsaw Massacre", 6 hvis man tæller remaken af 1`eren med

- Fra 1969-1973 dræbte familien 33 mennesker, det værst tænkelige mareridt i Texas...

Titel: The Texas Chainsaw Massacre : The Beginning
Original Titel: The Texas Chainsaw Massacre : The Beginning
Premieredato: 10. november 2006
Instruktør: Jonathan Liebesman
Skuespillere: Jordana Brewster, Taylor Handley, Diora Baird, Matthew Bomer, Lee Tergesen, R, Lee Ermey, Andrew Bryniarski, Terrence Evans, Marietta Marich.
Spilletid: 91 min.
Selskab: New Line Cinema 2006
Genre: Gyser
Link: http://www.texaschainsawmovie.com/


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...