Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Film lige nu

Silent Hill

Flot og fantasifuld gyserfabel der mister stemning og mystik og i sidste ende er mere fjollet end uhyggelig
23. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Silent Hill billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Christop...
127 min.
3 stjerner
Læs mere

Sandheden om Rødhætte

I kølvandet på animationsfilms enorme succes blandt publikum får vi serveret ”Sandheden om Rødhætte”.
23. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Sandheden om Rødhætte billede
Biograf Film Anmeldelse
Inst: Cory Edw...
80 min.
3 stjerner
Læs mere

Den Rette Ånd

Kan man uddrive spøgelser, der ikke findes?
23. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Den Rette Ånd billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Martin S...
119 min.
5 stjerner
Læs mere
banner

Manden Fra Colorado

Mørk og lidet tidstypisk western om krigens konsekvenser for den enkelte mand.
23. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Manden Fra Colorado billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Henry Levin
94 min.
3 stjerner
Læs mere

Bamses Billedbog 26

Nummer 26 i serien af dvd-udgivelser med den folkekære Bamse og hans venner
23. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Bamses Billedbog 26 billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Katrine ...
51 min.
4 stjerner
Læs mere

Down In The Valley

Prinsen på den hvide hest i form af Edward Norton
22. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Down In The Valley billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: David Ja...
107 min.
4 stjerner
Læs mere

Bamses Billedbog 25

To nostalgiske gensyn med Bamses billedbog og den for mig glemte Viola karakter
22. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Bamses Billedbog 25 billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Katrine ...
58 min.
3 stjerner
Læs mere

Wendy: Dig og din hest

Gaveidéen til hestepigen - hadegaven til fodboldnørden
22. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Wendy: Dig og din hest billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Charlott...
60 min.
3 stjerner
Læs mere

Into the Blue.

Undervands thriller der uden tvivl er kræs for øjnene, i form af to veltrimmede hovedroller. Jessica Alban og Paul Walker er top trimmede og mega lækre. Desv...
22. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Into the Blue. billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: John Sto...
110 min.
2 stjerner
Læs mere

My Date With Drew

Den arketypiske amerikaner ved navn Brian Herzlinger, lever det almindelige liv, men vil nu prøve at få en date med sin uopnåelige kærlighed Drew Barrymore.
21. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
My Date With Drew billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Jon Gunn...
90 min.
3 stjerner
Læs mere

Universal Soldier - Special Edition

Van Damme møder Dolph Lundgren i et actionbrag fra 90'erne.
20. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Universal Soldier - Special Edition billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Ronald E...
99 min.
5 stjerner
Læs mere

Second In Command

Van Damme underholder ufortrødent med færre cirkelspark og mere politik end vanligt
19. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Second In Command billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Simon Fe...
93 min.
3 stjerner
Læs mere

Afsporet

Er du til en hurtig thriller uden de store dikkedarer og som ikke lover mere end den kan holde, så er Afsporet ikke helt kørt af skinnerne
19. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Afsporet billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Mikael H...
107 min.
3 stjerner
Læs mere

Lille Kylling

Dybt skuffende første forsøg af Disney i det digitale håndværk.
19. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Lille Kylling billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Mark Dindal
77 min.
2 stjerner
Læs mere

Paradiset

Tam efterligning af kult-film.
19. jun 2006 Skriv en kommentar
Læs hele anmeldelsen
Paradiset billede
DVD Film Anmeldelse
Inst: Stuart G...
91 min.
1 stjerner
Læs mere


Overskrift Højre Block
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
Men
Esthers Orkester



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...