Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Streaming anmeldelse

Gunpowder Milkshake (Netflix)

17. august 2021 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar

Gunpowder Milkshake (Netflix) billede

Blodet drypper stadig fra min tv-skærm efter Gunpowder Milkshake. Lejemordere for fuld udblæsning på det visuelle og koreografiske plan. Manuskriptet lader noget tilbage at ønske sig, men underholdningen er alligevel sikret.

Det bliver nok ikke for manuskriptet og den generelle handling, at Gunpowder Milkshake vil blive husket fremover. En slags hævnrescue for lejemordere er set mange gange før, og selvom vi er i den lette afdeling genremæssigt, så kommer man ikke til at tage substansen i filmen alvorligt, selvom det nok heller ikke er meningen. Den udmærker sig i stedet for de actionscener, som den næsten i sig selv er en undskyldning for. Nogle har kaldt hovedpersonen for den kvindelige John Wick, og man forstår så udmærket hvorfor. Overlegen coolness i likvideringen af bad guys er til at få øje på.

En aftale går galt. En lejemorder-mor må flygte. En datter tager stafetten op, for at redde et barn. Adskillige håndlangere går berserk. Et hemmeligt broderskab vækkes til live. Det bliver særdeles blodigt. Så kort kan det beskrives i Netflix’ voldsodyssée. Underholdningsværdien er høj og de makabre kampe mellem vores heltinder kontra Paul Giamattis djævle er i den grad velkoreograferede. Lena Headey fra Game Of Thrones spiller en væsentlig rolle, men det er Karen Gillans Sam, som løber med den største applaus. Det er bare fuld pedal fra start til slut.

Gunpowder Milkshake er en seværdig film, hvis du kan tåle knivstikkeri og headshots for ikke at tale om stranguleringer og kvaste hoveder. Der er lidt af det hele, når skurkene skal tages af dage. Her strander løjerne så også, for det er ikke altid let af finde hoved og hale i forløbet og progressionen for vores centrale personer. Når det så er sagt, så arbejder vi, som du måske har fornemmet, med to elementer som modarbejder hinanden ud i, at kunne kalde Gunpowder Milkshake for en god film. Ikke desto mindre er miséren underholdende alligevel, for jeg mindes egentlig ikke at have set et kvindeligt ensemble gå så meget amok i en rettergang med krudt og kugler. Det er yderst seværdigt, selvom omdrejningspunktet hurtigt bliver udvisket.

Filmen her vil passe til teenagesegmentet eller et generelt hurtigt søndagsfix på sofaen. Det skal man slet ikke kimse af, og jeg tør faktisk ikke give mindre end 4 stjerner. Hvis 5-kløveret kommer efter mig, så har jeg ikke en chance.

Titel: Gunpowder Milkshake (Netflix)
Original Titel: Gunpowder Milkshake (Netflix)
Premieredato: 14. juli 2021
Instruktør: Navot Papushado
Skuespillere: Karen Gillan, Michelle Yeoh, Angela Bassett, Lena Headey, Paul Giamatti, Carla Gugino, Ralph Ineson, Chloe Coleman, Michael Smiley, Freya Allan, Adam Nagaitis
Spilletid: 114 min.
Selskab: Netflix, STX Films, Studiocanal, 2021
Genre: Action , Humor
Streaming service: www.netflix.com


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...