Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Ternet Ninja 2

19. august 2021 af Maria Bjerregaard

5 stjerner Skriv en kommentar

Ternet Ninja 2 billede

Anders Matthesen har gjort det umulige og har skabt en vellykket og hylende morsom fortsættelse.

Det burde næsten ikke kunne lade sig gøre. Tilbage i 2018 blev ”Ternet Ninja” en kæmpe succes og solgte 950.000 biografbilletter. Meget overbevisende for en dansk animationsfilm. Derfor kunne det også gå grueligt galt med en fortsættelse, men der er intet at frygte. Kongen af comedy, Anders Matthesen, er nemlig helt styr på det.

Den kyniske legetøjsfabrikant, Phillip Eberfrø, er ved at slippe for straf i Thailand, og uskyldige børn er derfor i fare. Derfor må Aske og den hævntørstige ninja endnu engang sætte en stopper for Eberfrøs grusomheder. Sammen med Askes familie drager de til Thailand, hvor jagten på retfærdighed sættes ind.

Der kunne være en bekymring for, at den samme historie fra den første film blev genfortalt. Det bliver den heldigvis ikke, og Anders Matthesen har fundet på en ny og original idé. Selvom Aske viste heltemod i den første film, rammes han fortsat af usikkerhed og afvisning – især fra Jessica, hvorpå hans fokus på missionen svækkes. Den elskede Ninja vender tilbage – nu med ny dragt og er 100 % økologisk og yderst underholdende.

Selvom historien i “Ternet Ninja 2” er god, så er det humoren, som fungerer lige så godt i denne film. Ligesom den første film, byder fortsættelsen på sjove replikker, sjove karakterer og en hylende morsom observation af menneskelig adfærd og parodierer den smukt.

Fantasien sætter næsten ingen grænser. Ligesom i den første film lægger Anders Matthesen selv stemme til næste alle karaktererne, hvilket styrker humoren. Især de to finker, som Jessica hænger ud sammen med. Ikke nok med at Matthesen har et stort skuespilstalent, så er han også god til observation på diverse mennesker, hvilket han også skal være for at portrættere alt fra teenagepiger til en gammel drukken mand.

”Ternet Ninja 2” er præcis den perfekt fortsættelse, vi har længdes efter. Den er hylende morsom og karaktereren har udviklet sig. Historien bliver ikke genfortalt, selvom den elskende Ninja er tilbage. Der er blevet bevaret et fokus på humor og klare budskaber, hvilket gør filmen en absolut fornøjelse.

Titel: Ternet Ninja 2
Original Titel: Ternet Ninja 2
Premieredato: 19. august 2021
Instruktør: Thorbjørn Christoffersen, Anders Matthesen
Skuespillere: Anders Matthesen, Louis Næss-Schmidt, Emma Sehested Høeg
Spilletid: 86 min.
Selskab: A. Film, Sudoku ApS, Nordisk Film, 2021
Genre: Humor , Tegne- og animationsfilm
banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...