Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Mr. Woodcock

4. januar 2008 af Ellen Norvang

1 stjerner Skriv en kommentar

Mr. Woodcock billede

Billy Bob Thornton og Susan Sarandon i komedien de aldrig skulle have sagt ja til at være med i.

Som dreng og elev på Forest Meadow Middle School var gymnastiktimerne med den sadistiske lærer, Mr Woodcock (Billy Bob Thornton), en ren plage og flere af hans elever kommer sig aldrig over den fysiske og psykiske nedgørelse.
En af disse elever, John Farley (Seann William Scoot), får kæmpet sig op af ydmygelsens nederlag og får med erfaring fra sin barndom skrevet en bestseller om hvordan man kommer videre og bliver stærkere. Bogen ”Letting Go: Getting Past Your Past” bliver en bestseller og en aflysning i hans travle bog-turné bringer ham hjem til sin stavn for at besøge sin mor Beverly (Susan Sarandon). Inden længe opdager John dog at glæden over at se sin mor igen hurtigt bliver vendt til vrede og fortvivlelse. Moderen har nemlig forelsket sig i Mr. Woodcock og Farley har nu i sinde at gøre alt for at splitte dem ad.

Mr. Woodcock kunne have været en sjov, plat komdie, men i stedet falder alting på jorden. Filmen er simpelthen ikke sjov. Den er voldsomt kedelig og forudsigeligheden og de ikke særlig interessante figurer gør det ikke bedre.
Selvom en komdie ikke har særlig meget kød på handlingen kan den stadig være sjov og det er her ”Mr. Woodcock” fejler. Skuespillerne gør hvad de kan for at få filmen op på rette køl og de er bestemt ikke fejlcastet, men instruktøren og manuskriptforfatterne har ikke haft nok at give dem. Der har desværre nok været brugt for meget krudt på at lave et manuskript med handling i stedet for at bruge energi på at skrive en masse jokes, der kunne have gjort filmen væsentlig bedre.

Dømt udfra traileren og plakaten skulle de fleste biografgængere nok bide på og tænke en plat komedie er hvad de får. Men spar hellere pengene og find en anden film. Der er simpelthen ikke nok scener der vil få dig til at grine og føle pengene var godt givet ud.

Titel: Mr. Woodcock
Original Titel: Mr. Woodcock
Premieredato: 4. januar 2008
Instruktør: Craig Gillespie
Skuespillere: Billy Bob Thornton, Susan Sarandin Seann William Scott
Spilletid: 87 min.
Selskab: Landscpe Pictures, Avery Pix, 2007
Genre: Humor
Link: http://www.woodcockmovie.com


banner
Overskrift Højre Block
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...
Anatolian Leopard
Udvandrerne
Farvel hr. Haffmann
BeskytterenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...