Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Demon Slayer: To...
Demon Slayer: To The Hashira Training billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Dexter - Sæson 7

1. februar 2014 af Nikolaj Sonqvist

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Dexter - Sæson 7 billede

Anden sidste sæson byder på starten på slutningen.

Facaden krakelere
Sæson 6 af Dexter endte med en ubærlig cliffhanger for alle Dexterfans: Dexters skyggefulde hemmelighed som utæmmelig og dyrisk seriemorder bliver opdaget af hans søster og den nyligt udklækkede politikommissær. Debra. Det vi alle et eller andet sted havde ventet på i seks sæsoner, blev pludseligt virkelighed og ventetiden blev pludselig lang mod syvende sæson. Hvordan ville Debra tackle dette moralske dilemma? Opgive sin elskelige bror som seriemorder og sætte ham i den elektriske stol, eller holde på hemmeligheden overfor familie, venner, kollegaer og omverdenen?

Intet skal her afsløres hvordan Debra reagerer udover hun forsøger at ”kurere” Dexter fra sin morderiske drifter. Men deres kærlige og omsorgsfulde forhold kommer i den grad på prøve, mens Dexter derimod forsøger at normalisere tingene igen. Altså en normalisering i hans verden.

Ny sæson, nye problemer
Mike Anderson, som blev introduceret sent i sæson 6 som ny kollega i Miami-Metro, bliver pludselig omdrejningspunktet for hovedsagen i sæson 7, da han roder sig uklar med nogle ukrainske gangstere ledet af Isaak Sirko. Noget som Dexter selvfølgelig også vil blande sig i og pludselig bliver han et personligt hævngerrigt mål for Isaak Sirko.

Dexters liv kompliceres yderligere, da seriemorderen Hannah McKay ender på Dexters kill-table, men i stedet for at følge hans vante kodeks, indleder han et forhold med hende i al hemmelighed, fordi de har så meget til fælles. Desværre er kriminalitetsforfatteren Sal Price i gang med at kortlægge sandheden om Hannah, mens endnu værre Debra får mistanke om hendes fortid og forholdet til Dexter.

LaGuerta begynder igen at få stærke mistanker om udfaldet af sæson 2’s hovedsag, hvor hendes kollega og ven James Doakes blev uskyldigt dømt som Bay Harbor Butcher. Hun forsøger at genåbne sagen, da hun finder Dexters glemte blood slides på Travis Marshalls gerningssted, som var Bay Harbor Butchers trademark, og derfor mener hun nu, at Bay Harbor Butcher kommer fra Miami Metro og i den grad stadig lever.

Det lakker mod enden
Som altid er der meget på spil for vores seriemorder familiefar Dexter. Og her på seriens syvende år begynder tingene også at spidse ekstra til for hans grufulde hemmeligheder. Det er samtidigt seriens anden sidste sæson, så meget vil selvfølgelig begynde at lede op til seriens endelige finale i sæson 8.

Sæson 7 formår fortsat at overraske og holde formen fra tidligere sæsoner, men man føler også at det hele snart burde ende. Det er efterhånden utroværdigt, at Dexter kan holde på sin hemmelighed for omverdenen meget længere. Alle som er kommet tæt på ham, har måtte ladet livet og det virker som et spørgsmål om tid, før hele korthuset vælter. Samtidigt er det mest interessante i sæsonen pludselig blevet Debras interne dæmoniske kamp på at tackle sit livs største dilemma og sandheden om Dexter. Fornuftigt nok stopper Dexter i næste sæson, for ellers ville det have været mere interessant at kalde serien for Debra og følge hende i stedet.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: Dexter - Sæson 7
Original Titel: Dexter - Season 7
Premieredato: 9. januar 2014
Instruktør: John Dahl, Steve Shill, Stefan Schwartz, Ernest Dickerson, Alik Sakharov, Holly Dale, Romeo Tirone, Michael Lehmann
Skuespillere: Michael C, Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, Julia Stiles, Desmond Harrington, C.S, Lee, Lauren Vélez, Yvonne Strahovski, Ray Stevenson
Spilletid: 626 min.
Selskab: Showtime, 2013
Genre: Drama , Krimi


banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...