Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

Demon Slayer: To...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

A Simple Favor

27. september 2018 af Maria Bjerregaard

4 stjerner Skriv en kommentar

A Simple Favor billede

”A Simple Favor” er et nyt og spændende komedie-mysterium med gode og solide præstationer fra smukke Blake Lively og den altid charmerende Anna Kendrick.

Instruktøren Paul Feig er tilbage! Efter hans succeser med komedierne ”Bridesmaids”, ”The Heat” og “Spy” vender han retningen mod et mysterium med to smukke kvinder i fronten. Hvad kan umuligt gå galt?

De unge mødre
Stephanie( Anna Kendrick) bor i forstaden, og lever af sin ”Mommy Vlog”, hvor hun deler opskrifter og diverse andre ting med mødre. Efter at skulle hente sin søn fra skolen, møder hun den smukke og rige mor, Emily ( Blake Lively). Stephanie og Emily bliver hurtigt veninder, og én eftermiddag beder Emily Stephanie om en enkelt tjeneste. Den enkle tjeneste bliver dog hurtigt meget kompliceret, og Emily forsvinder. Sammen med Emilys mand, Sean ( Henry Golding) forsøger Stephanie nu at finde ud af, hvad der er sket med Emily, og dette drager dem begge ind i Emilys fortid og hemmeligheder.

De sjove kvinder
”A Simple Favor” er ikke 100 % en komedie, som vi ellers kender det fra Paul Feig, men derfor fungerer filmen meget fornuftig. Især er det præstationerne fra den gudesmukke, Blake Lively, og den skønne, Anna Kendrick, som er filmens højdepunkt. Lively viser, at hun bestemt er andet end blot et smukt ansigt, men at hun også kan være hård og selvsikker. Kendrick har altid en charme og personlighed i sit skuespil, og hun formår også at spille Stephanie med samme sødme, charme og til tider naivitet.

En forførende fortælling
”A Simple Favor” indeholder gode elementer af et godt mysterium. Filmen lykkes godt med dens humor, hvor man tydeligt kan se Paul Feigs afspor, og igen viser han et godt overskud med sine komedier og sine kvindelige hovedroller. Filmen er fyldt med mange plottwist, og man ved aldrig helt, hvem man skal stole på. Imod slutningen får twistet dog lige én omgang for meget, hvilket er helt unødvendigt for fortællingen.

” A Simple Favor” er et vellykket komedie-mysterium med gode skuespilspræstationer og spændende plottwists. Som publikum sidder man på kanten af sædet, da man er dybt involveret i mysteriet. Filmen lider dog af dens lange længden, hvorpå en masse unødvendige beslutninger bliver taget, men overalt er det en vellykket film.

Titel: A Simple Favor
Original Titel: A Simple Favor
Premieredato: 27. september 2018
Instruktør: Paul Feig
Skuespillere: Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding, Andrew Rannells, Linda Cardellini, Rupert Friend
Spilletid: 118 min.
Selskab: Lionsgate, Nordisk Film,2018
Genre: Drama , Humor , Thriller
Link: https://www.imdb.com/title/tt7040874/reference


banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...