Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Aeon Flux

6. juli 2006 af Gert Sørensen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Aeon Flux billede

Forfejltet Sci-fi.

Aeon flux foregår 400 ude i fremtiden, hvor 99% af verdens befolkning er død af en virus, og de overlevende lever i den eneste by der er tilbage Bregna. Denne by styres af familien Goodwind der redede menneskeheden fra den virus der næsten udslettede dem alle.

Der findes en Gruppe der ikke er tilfreds med Goodwind’s metoder og som slås imod dem med alle midler, og den bedste af disse er Aeon Flux. Da hendes Søster dræbes har hun kun en mission at dræbe Goodwind og høvne sig, men missionen viser sig ikke at være så lige til som først antaget.

I midt 90erne ændrede MTV stil, fra at være ne musik kanal begyndte de at udvikle deres egne programmer så som Bevis & Butt-head, The Real World og den meget mærkelige tegnefilms serie Aeon Flux.
Serien var meget alternativ, både billedmæssigt men også fortæller mæssig. Hovedpersonen dør i mere eller mindre hvert afsnit, hvilket senere blev kopieret af bla. South park. Den underlige fortæller stil og billede gjorde at serien aldrig blev det store mainstream hit, men det forsøger de at rette op på i filmatiseringen af TV serien.

Desværre er historien i filmen lige så underlig som TV serien. Der her store plot huller, og uforklarlige ting som blot accepteres uden spørgsmål for at forstå filmen. Der er flere steder hvor der forstår ting som ikke bliver forklaret og man taber let tråden, eller helt taber interessen for personerne. Der er flere steder hvor man bare må sætte sig tilbage og tænke hvorfor personer opfører sig som de gør for det giver ingen mening. Dette bevirker at man ikke bliver engageret i filmens historie.

Billedmæssigt er filmen helt i top. Der er mange utroligt flotte scenerier og effekterne er helt i top. Men de store plot huller og forvirrede historie gør at hele filmen falder fra hinanden.

Filmens tema og store spørgsmål er om sjælen er arvelig og en del af vores fysiske væsen eller forsvinder når vi dør, bliver helt tabt i action sekvenser og det bliver aldrig rigtigt relevant i forhold for historien. Så resultatet ender med at være en middelmådig sci-fi action film uden reelt indhold.

Ekstra materialet består af 5 features omkring tilblivelsen af stunt sekvenserne, kostumerne, scenerierne mm. Disse ender dog med at være en omgang gensidig ros. Det bliver hurtigt kedeligt at høre på hvor super gode Charlieze var til at lære kung fu eller hvor super gode de brugte syersker er.

Kommentator sporene indeholder et spor med Charlize Theron og producenten Gale Hurd, dette er en fortsættelse af featurene hvor der ingen grænser der er for hvor gode alle var ved hinanden og hvor god en oplevelse det hele var. Langt mere interessant er sporet med med forfatterne Phil Hay og Matt Manfredi. De klager sig åbenlyst over hullerne i plottet, og over at flere kritiske scener var blevet klippet ud af filmen. Det er meget underholdende at høre på.

Desuden findes der en Trailer for Filmen.

Aeon Flux skuffer fælt. Der er for mange huller i historien til det bliver relevant på trods af de mange gode idder og flotte billedside.

Filmen får 2 stjerner.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Paramount Home Entertainment I/S.

Titel: Aeon Flux
Original Titel: Aeon Flux
Premieredato: 4. juli 2006
Instruktør: Karyn Kusama
Skuespillere: Charlize Theron, johnny lee miller, Frances McDormand
Spilletid: 93 min.
Selskab: Paramount Home Entertainment
Genre: Action
banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & HejrenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...