Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

After The Sunset

28. januar 2005 af Michael Panduro

2 stjerner Skriv en kommentar

After The Sunset billede

Hollywoods selvfede båtnakke nummer et, Brett Ratner, vender tilbage med en film der er ligeså kedelig, almindelig og dum som Money Talks og Rush Hour-filmene

Det er og vil altid være et mysterium hvorfor talentløse instruktører konsekvent finder arbejde i Hollywood. ”After The Sunset” er instrueret af Brett Ratner, der tilsyneladende har specialiseret sig i dilettantiske plagiater af den slags krimi-komedier der havde sin guldalder i slutningen af firserne og starten af halvfemserne. Hvem ved, med en ordentlig instruktør og nogle sjove og dygtige skuespillere kunne den måske godt have været udmærket, men ”After The Sunset” er kendetegnet ved en stribe af dårlige beslutninger.

Juveltyven Max Burdett (Pierce Brosnan, ham med Martinierne) og FBI-agenten Stan Lloyd (Woody Harrelson, ham med næsen) har fulgt hinanden gennem lang tid, den ene i hælene på den anden. Burdett har imidlertid besluttet sig for at gå på pension med sin tyvagtige partner og forlovede (Salma Hayek, hende med kurverne) på en lille caribisk ø. Det viser sig dog at den sidste af en treenighed af diamanter tilfældigvis besøger deres lille paradis, og så er pensionen pludselig sat på hold. Debutanten Paul Zbyszewskis (ham med navnet) rodede manuskript blander pludselig gangstere (ledet af Don Cheadle, ham der ønsker han var et andet sted), fisketure, eksotiske politikvinder og snak om sand kærlighed ind i løjerne, samtidig med at filmen pludselig synes den skal være sjov. Alt sammen går det galt!

Vi skal ikke langt ind i processen før skabelsen af denne film er gået galt. Manuskriptet virker halvt færdigt, rodet og forvirret. Valget af den aldrende Brosnan og Hayek som par virker usandsynligt og påtaget, ligesom Brosnan og Harrelsons ”humoristiske samspil og kemi” stort set er ikke eksisterende – ingen af de herrer er særlig begavede komikere. Intet i filmen lever op til dagens standard, hvad enten det gælder de pinlige forsøg på situationskomik, eller de elaborerede kup-scener. De mange twists og hvem-narrer-hvem drejninger bliver ligegyldige og som publikum vil man bare have det overstået før de medvirkende gør sig selv mere til grin. Ingen af de medvirkende har nogensinde været dårligere og mindre tilstede på lærredet.

”After The Sunset” er fra start til slut in stribe af klicheer og slidte scener, lavet under gennemsnittet. Det værste ved filmen er ikke engang at den er dårlig og fjollet, det er ikke at den ustandselig prøver at være smart og hip på en helt ufattelig kikset måde; nej, det værste er at den er så utrolig ligegyldig! Filmen skal da nok være underholdende for mange, men det er meget meget meget svært at finde på et eneste argument for ikke at vælge en anden film.

Efter de mindst ligeså ligegyldige ”Money Talks” og ”Rush Hour”-film, er det svært at forstå at Brett Ratner stadig laver film, men billetindtægterne taler desværre deres eget tydelige sprog. Manden har ingen sans for hvad han laver, og er på ingen måde i stand til at håndtere det gigantiske bæst som er en moderne Hollywood-film. Det beviser han endnu engang her.

Titel: After The Sunset
Original Titel: After The Sunset
Premieredato: 28. januar 2005
Instruktør: Brett Ratner
Skuespillere: Pierce Brosnan, Woody Harrelson, Salma Hayek, Don Cheadle, Naomie Harris, Chris Penn, Mykelti Williamson, Obba Babatunde
Spilletid: 97 min.
Selskab: New Line Cinema, SF Film, 2004
Genre: Action
Link: http://www.afterthesunset.com

banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...