Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Alt for kærligheden

25. oktober 2018 af Maria Bjerregaard

3 stjerner Skriv en kommentar

Alt for kærligheden billede

”Alt for kærligheden” er suppesød og meget forudsigelig. Den har enkelte sjove momenter, men den fanger aldrig helt sit publikum.

Den franske instruktør Franck Dubosc har også selv indtaget rollen som den skamløse mand Jocelyn, som bliver uforventet forelsket i en handicappet kvinde. Selvom præmissen til denne film er meget sød, falder den hurtigt til jorden, og har intet nyt at tilføje til romantiske komedier.

Amours pil
Jocelyn (Franck Dubosc) lever et fed liv i Paris. Han er ejer af en stor og succesfuld virksomhed og er forførende kvindebedårer. Ved et uheld kommer han til at foregive sig som lammet ved blot at sidde i en kørestol, men vælger at bibeholde karakteren for at forføre en ung kvinde. Han ender dog med at blive forelsket i kvindens søster – og hun er lam og sidder i kørestol. Men bliver Jocelyn pludselig fanget i hans egen løgn, og hvor langt kan man gå for kærligheden?

En kedelig kærlighedsaffære
"Alt for kærligheden" forsøger at efterligne andre romantiske komedier såsom ”Vild med Mary”, men den ender med at fejle. Det er som om plottet og karaktererne mangler noget ærlighed overfor sig selv og sine omgivelser, og ikke blot bliver skabt i rammerne af romantik. Plottet er sødt, men måske også lidt for sødt uden realisme.

Den franske sødme
”Alt for kærligheden” har en stærkt kvindelig hovedkarakter i Florence, som hverken ønsker empati eller andre særbehandler med sit handicap. Hun gør præcis, hvad andre kvinder foretager sig, hvilket er forfriskende at se. Men dog bliver hende naivitet for irriterende, da hun er klog nok til at regne sandheden ud. Manuskriptet synes at være fokuseret på, at det udelukkende skal være en romantisk komedie, og glemmer at se på alle de andre faktorer. Derfor bliver det en meget flad oplevelse.

”Alt for kærligheden” er sød og somme tider også sjov. Men den prøver alt for hårdt at være en romantisk komedie uden at være realistisk og ærlig. Det evig romantiserede publikum vil sikkert være meget underholdt, men vi andre springer den gerne over.

Titel: Alt for kærligheden
Original Titel: Tout le monde debout
Premieredato: 25. oktober 2018
Instruktør: Franck Dubosc
Skuespillere: Franck Dubosc, Alexandra Lamy, Elsa Zylberstein, Gérard Darmon
Spilletid: 107 min.
Selskab: Gaumont, Another World Entertainment, 2018
Genre: Romantik
Link: http://www.anotherworldent.com/bio/title/alt-for-k%C3%A6rligheden-1236


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...