Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Antlers

28. oktober 2021 af Maria Bjerregaard

2 stjerner Skriv en kommentar

Antlers  billede

Der er gevir og mærkelige væsner i den nye gyserfilm ”Antlers”, men desværre skuffer den og tilbyder intet nyt til genren.

Det er tid til den igen. Halloween er lige rundt om hjørnet, og efter en lang coronaperiode trænger vi alle til et godt gys. ”Antlers” var ellers sat til at udkomme sidste år, men blev siden hen udsat hele to gange. Så de mystiske gevirer må lade vente på sig – indtil nu.

Julia ( Keri Russell) er skolelærer i en lille by i Oregon. Sammen bor hun med sin bror, politibetjenten Paul ( Jesse Plemons), der begge har haft traumatiske oplevelser i barndommen. Julia bliver bekymret for en af sine elever, Lucas ( Jeremy T. Thomas), som gemmer på mange hemmeligheder i sit hjem. Hans far og bror er nemlig blevet ramt af overnaturlige kræfter.

Filmen er sådan set fin i sit oplæg, da den prøver at få skabt en overnaturlig verden, som nemt kan forbindes med menneskelige enheder. F.eks. det misbrug, der går igen hos familierne. Desværre lykkes det aldrig at gøre denne historie hverken interessant eller original, og filmen ender med at være en frustrerende omgang af klichéer. Der er ingen sammenhæng imellem Julia og Lucas misbrug, og derfor virker det meget underligt at netop disse finder sammen.

Hovedfokuseret burde ligge på Lucas, hvis verden lige pludselig er kollapset, men i stedet skal vi også følge Julia, som selv kæmper med et andet, gammelt traume, og igennem filmen når hun aldrig at få overkommet dette.

Keri Russell og Jesse Plemons er begge to dygtige og rutinerede skuespillere, men de har intet at arbejde med i denne film. Filmen går ikke dybere end flashbacksekvenser, hvis man overhovedet ville danne sympati for dem, og der bliver hverken lagt op til en spændende twist eller klimaks. ”Antlers” virker til at have meget svært ved at følge sin egen logik, hvilket også betyder at plottet bliver meget fjollet og hurtigt glemt.

”Antlers” må siges at være en mislykket og kedsommelig gyserfilm i denne kommende Halloweenperiode. Keri Russell og Jesse Plemons gør hvad de kan, for at vække manuskriptet til livs, men det lykkes aldrig.

Titel: Antlers
Original Titel: Antlers
Premieredato: 28. oktober 2021
Instruktør: Scott Cooper
Skuespillere: Keri Russell, Jesse Plemons, Jeremy T, Thomas, Graham Greene, Scott Haze, Rory Cochrane, Amy Madigan
Spilletid: 99 min.
Selskab: Phantom Four, Disney, 2021
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...