Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Demon Slayer: To...
Demon Slayer: To The Hashira Training billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Ash vs. Evil Dead - Sæson 1

1. november 2016 af Daniel Hartvig Nielsen

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Ash vs. Evil Dead - Sæson 1 billede

Ash og Bruce Campbell er tilbage i topform – og der bliver ikke sparret på noget - slet ikke blod!

Det er umådeligt svært at modstå ’Ash vs. Evil Dead’, der med sit vanvid og spandevis af blod vil charmere enhver horrorfan med smag for splat og gore.

Sam Raimi og Bruce Campbell savede sig (bogstavligt talt) ind i horrorhistorien med den opfindsomme lavbudget b-horror-filmen ’Evil Dead’, der sammen med sine to efterfølgere har fået kultstatus i gyserkredse. Sidste gang vi mødte Ash var i den underholdende ’Army of Darkness’, hvor han smadrede sig igennem en hær af skeletter.

Det er efterhånden 23 år siden – men heldigvis var hverken Raimi eller Campbell klar til at pensionerer den modvillige og en-håndede helt Ash Williams, der på ny har smidt benzin på motorsaven og ladt sin shotgun i ’Ash vs. Evil Dead’.

I den nye serie lever Ash en stille tilværelse, men da han for at imponerer en scoring læser op af den forbudte bog, slipper han på ny ondskaben løs. Modvilligt må han påtage sin ansvaret og begive sig ud på en farlig og blodig rejse for at sætte en stopper for ’The Evil Dead’ en gang for alle.

Med sig har han den knapt så skarpe Pablo (Ray Santiago) og den rå Kelly (Dana DeLorenzo), men efter dem er både politiet og den mystiske (og muligvis onde) Ruby (Lucy Lawless).

Tonen og stilen fra den gamle trilogi er intakt i den nye serie, der med sin obskure humor og vanvittige splat er ekstremt underholdende. Selv 35 år efter den første film byder serie stadig på opfindsomme kills, når Ash og hans venner på den ene mere åndssvage og brutale måde dræber den ene ’Deadite’ efter den anden.

Desværre har man ikke været lige så opfindsomme på manuskript plan, og selvom historien flere gange halter lidt opvejes det hele af en elskværdig Bruce Campbell og et hold i topform, der i det korte 25 minutters format virker forfriskende.

Er man til corny og cheese one-liners leveret i et festfyrværkeri af blod og hjernemasse, så skuffer ’Ash vs. Evil Dead’ ikke – bedre findes det faktisk ikke lige nu!

Ekstramateriale
På DVD’en findes et par sjove speciale features, der går dybere ind i de enkelte afsnit i ’Inside the World of Ash’, ’How to Kill a Deadite’ og ’Best of Ash’. Herudover er hvert afsnit udstyret med kommentarspor fra crew’et – så der er masser af guf for fans!

Filmen er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount

Titel: Ash vs. Evil Dead - Sæson 1
Original Titel: Ash vs. Evil Dead - Season 1
Premieredato: 29. september 2016
Instruktør: Sam Raimi
Skuespillere: Bruce Cambell, Lucy Lawless, Ray Santiago, Dana Lorenzo, Jill Marie Jones
Spilletid: 311 min.
Selskab: Starz, Fox-Paramount, 2016
Genre: Gyser , Humorbanner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...