Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Bee Movie - Det Store Honningkomplot

25. december 2007 af Jeppe Krogh

4 stjerner Skriv en kommentar

Bee Movie -  Det Store Honningkomplot billede

De to bedste bi-venner Barry B. Benson og Adam Flayman består sammen universitet og skal nu til at arbejde med honning resten af sit liv, men Barry gør oprør. Han vil først ud og se verden.

De utrættelige bier arbejder altid med at holde bestanden af honning så høj som muligt, og det er også det liv, der venter bien Barry, da han dimitterer fra bi-universitetet sammen med sin bedste ven Adam. Mens Adam accepterer dette, gør Barry oprør og vil i stedet for at være honning-rører – som sin far – ud og se verden. Kun ét job er godt nok for Barry, og det er pollen-pilot. Det er et farefuldt job, men intet kan stoppe ham.

Kongen af iagttagelseshumor Jerry Seinfeld er den kreative kraft bag filmen, der har været mere end 4 år undervejs. Seinfeld fik idéen, han er medforfatter på manuskriptet, producer og spiller selv hovedrollen som Barry B. Benson. Det kan man imidlertid godt mærke på humoren og tempoet på filmen, som er mere snakkende end de fleste andre animationsfilm.

Idéen om at Barry finder ud af, at menneskene på det groveste udnytter biernes hårde slid for at lave honning og sagsøger hele menneskeheden er suveræn, men der bliver længere og længere mellem snapsene hen mod slutningen, hvor filmen bliver lidt for sød og nem.

De danske stemmer gør det fint uden at imponere, men det er også svært, når historien og karaktererne mangler bid og dybde. F.eks. Vanessas (Iben Hjejle) kæreste Ken, der spilles af Lars Mikkelsen, bliver der ikke brugt nok tid på, og til sidst har man til dels mistet interessen for historien.

Disse animationsfilm må ofte vælge mellem at være en decideret børnefilm med masser af gags og fart over felten eller være en mere alvorlig og snakkende film. Her sætter Bee-Movie sig imellem de to stole, og det kan ende med at være en stor fejl, da den så kan miste et stort publikum.

Alt i alt må denne seer konstatere, at Seinfelds længe ventede entré i filmverdenen ender med en film af den bløde mellemvare, men trods alt præsenterer han os for en del gode idéer, som giver os høje forventninger til fremtiden.

Titel: Bee Movie - Det Store Honningkomplot
Original Titel: Bee Movie
Premieredato: 25. december 2007
Instruktør: Steve Hickner, Simon J, Smith
Skuespillere: Jerry Seinfeld, Renée Zellweger, Matthew Broderick, Patrick Warburton, John Goodman
Spilletid: 90 min.
Selskab: DreamWorks Animation, Columbus 81 Productions, DreamWorks SKG, Pacific Data Images (PDI)
Genre: Action
Link: http://www.beemovie.com/
Den smukke Vanessa.
Den smukke Vanessa.
Seinfeld og co. i gang.
Seinfeld og co. i gang.


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...