Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Beyond The Reach

15. november 2015 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Beyond The Reach billede

Michael Douglas spiller en af hovedrollerne i denne action thriller om magt, mord og om en rigmand der er vant til at få sin vilje, om han så skal slå ihjel for at få den. Ikke et mesterværk på nogen måder, men Michael Douglas’ karikerede rolle er det hele værd.

Ben (Jeremy Irvine) er en ung mand, der sammen med hans kæreste lever det sorgløse liv, og tjener til dagen og vejen ved at være guide og ledsager for folk der ønsker, at gå på jagt i den glohede ørken. Det kræver nemlig sin mand at bevæge sig derud, for hvis man befinder sig i solen på de forkerte tidspunkter, kan det blive skæbnesvangert med døden til følge. Alle disse tips og tricks ved Ben alt om, og da den lokale ordensmagt, en dag beder ham om at tage den benhårde og yderst selvcentrerede rigmand John Madec (Michael Douglas) med på jagt i den varme ørken. Ude i ørkenen går det hele skævt, da John ved et uheld får skudt en mand. Imens Ben løber efter hjælp sætter John uheldet op på en måde, så Ben kommer under mistanke. Så da Ben vender forpustet tilbage, siger John at hvis Ben vil hjælpe med at skjule mordet, vil han hjælpe man økonomisk resten af livet. Men Ben er en retskaffen mand, der ikke lader sig presse, hvilket resultere i at han snart befinder sig kun iført underbukser midt i den glohede ørken, hvor John Madec har sendt ham ud for at dø af tørst og varme. Men Ben kender ørkenens hemmeligheder, og er ikke så nem at få bugt med, som Madec havde håbet på. En jagt på liv og død indledes, og rigmanden der er vant til at få sin vilje, og hvis fremtid står på spil hvis afsløringen kommer frem, gør alt for at gøre Ben tavs. Koste hvad det vil.

Historien i Beyond The Reach er enkel men virker ganske godt. Historien om rigmanden der er vant til at alt er til salg, også liv og død, er lige præcis så troværdig som den skal være i den her slags film. Selve optakten indtil ulykken / mordet er det mest spændende, og selve jagten der dækker den største del af filmens spilletid, når desværre med mellemrum at blive lidt kedelig og langtrukken. Heldigvis holder gode gamle Michael Douglas det hele oppe, og levere en karikeret og næsten tegneserie agtigt præstation som storvildjægeren der nu pludselig jager et menneske, for at beskytte sin egen formue og fremtid. Det er dejligt at se en stor og seriøs skuespiller som ham, der i en relativ sen alder siger ja til en rolle som denne. Det hele virker som en leg for ham, og resultatet er langt hen af vejen ganske underholdende, som et engnags kig.

Beyond The Reach er på ingen måde et mesterværk, men det er der jo heller ingen krav om, at alle film skal være. Underholdende det er den for det meste, og i de tamme perioder, kan man sidde og tænke over hvor sej Michael Douglas er, og hvilken en af hans store præstationer man skal sætte på, når den her film er færdig.

Er man fan af The One And Only Michael Douglas, bør man ikke snyde sig for denne lille action thriller.

Der er ikke noget ekstramateriale på denne Blu-ray udgivelse.

Filmen er flot præsenteret i sit oprindelige Cinemascope format og lyden kan nydes i DTS-HD og Dolby Digital. Filmen kan ses med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Beyond The Reach er venligst stillet til rådighed af Mis. Label.

Titel: Beyond The Reach
Original Titel: Beyond The Reach
Premieredato: 15. november 2015
Instruktør: Jean-Baptiste Leonetti.
Skuespillere: Michael Douglas, Jeremy Irvine, Ronny Cox.
Spilletid: 91 min.
Selskab: 2014
Genre: Thriller


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...