Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Boy Wonder

3. december 2012 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Boy Wonder billede

Den mest usynlige personlighed, kan rumme mere end øjet ser.

Det lille selskab Another World Entertainment specialiserer sig i at formidle nogle skæve, mindre film som ikke lige rammer de danske biografer. Film som måske nok ikke lige appellerer til det brede publikum, men som alligevel kan rumme masser af vedkommenhed. Lige som jeg kan nævne titler som var en tynd omgang og meget skuffende, så kan jeg tilsvarende også nævne titler som var af ypperste kvalitet (f.eks. må I ikke snyde jer for The Music Never Stopped, som også er en AWE-udgivelse). Boy Wonder er heldigvis en af de bedre, blandt de titler som ikke altid når ud til Hr. og Fru Danmark.

Drengen Sean oplever, på nærmeste hold, mordet på hans mor, hvilket traumatiserer ham fuldstændig. Vi følger ham en række år efter, som en forsagt og indelukket ung mand, som helst vil falde i med væggen og primært sidder med snuden i en bog. Men en vrede ulmer i Sean. Mordet blev aldrig opklaret, og det had han bærer inden i, vokser dag for dag. For at få afløb, begiver Sean sig ud i et sandt vendetta mod New Yorks kriminelle. Langsomt kommer Sean på sporet af hvem der stod bag ugerningen mod hans mor, hvilket får Sean til at ty til sin egen form for retfærdighedsfyldestgørelse. Men ikke alt er som det ser ud, og afrundingen på denne gribende fortælling afgøres af to frimærker – et rødt og et sort!

Navne som Caleb Steinmeyer, Zulay Henao og Bill Sage ringer næppe nogen klokke blandt filmelskere herhjemme. Og det er netop det herlige. Vi kan ikke sidde og pinde skuespillerne ud som værende ham eller hende fra det og det værk. De er ganske autentiske, og det er en kæmpe gevinst for Boy Wonder. Selvom filmen ikke har fået nogen form for promotion i vores andedam, så har den høstet masser af priser i staterne. Bedste film på Hardacre Film Festival, Hovedpris-vinder på Rhode Island Film Festival, publikumsprisen på Sacramento Film Festival – hvor den også fik jury'ens pris og så også lige en Festival Award på filmfestivallen i Vail. Jo, det er såmænd ganske fortjent. Boy Wonder kan sagtens holde dig vågen, og lægger sig ind i rækken af film om selvtægt, som f.eks. Death Sentence og lignende.

Foruden en glimrende handling, om end man kan påstå at man har set det før, så indeholder Boy Wonder nogle fantastiske scener. Ikke alle linker direkte til omdrejningspunktet, men er med til at nuancere og levendegøre persongalleriet. Selv ned i de perifæreste bi-roller er der gjort noget ud af at heltedyrke eller vække afsky. Sean – spillet af Caleb Steinmeyer – er dog vores altoverskyggende karakter, og som en ligevægtig hævner og empatisør, står han meget stærkt i hukommelsen efter oplevelsen.

Du kan roligt anskaffe dig Boy Wonder. Den har en spændingsmættet og interessant historie at fortælle. Ekstra materialet er som altid på AWE-udgivelserne bestående af trailer for filmen, et slideshow og en række forfilm for andre titler.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Another World Entertainment.

Titel: Boy Wonder
Original Titel: Boy Wonder
Premieredato: 13. november 2012
Instruktør: Michael Morrissey
Skuespillere: Caleb Steinmeyer, Zulay Henao, Bill Sage, James Russo, Daniel Sherman, Tracy Middendorf, Chuck Cooper
Spilletid: 93 min.
Selskab: Lightening Media, Creative Rain, 2010
Genre: Action






banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...