Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Britney Spears - Greatest Hits: My Prerogative

8. november 2004 af Michael Panduro

3 stjerner Skriv en kommentar

Britney Spears - Greatest Hits: My Prerogative billede

Alle videoerne med vores allesammens yndlings-dukke-pige

Døgnfluen der ikke ville dø, men i stedet voksede sig større i mere end en forstand. Verdens største sexualparadoks slår til igen, med en DVD-udgivelse indeholdende alle hendes videoer. 19 styks er det blevet til fra debutten "Baby, one more time" til den nye "My Prerogative". Alle er de fine, sexede, dansende og fuldstændig ligegyldige. Især sexualiteten er i stigende grad i fokus på skiven, hvor der i stigende grad bliver danser, slikket, stønnet i en sjælden gang i mellem synget. Men sådan skal det jo tilsyneladende være med letfordøjelig musik til den yngre generation, og Britney Spears følger formlen til mindste detalje. Her er svedige dansere af begge køn, flotte kulisser, søde historier, og alt andet end politisk korrekt beklædning.

Sagt på en anden måde: Det er ikke de kunstneriske ambitioner, der trykker denne udgivelse, men der kompenseres rigeligt med glasur, og letbedækkede kvindelige former. Vi præsenteres som sagt for det syngende dydsmønsters komplette bagkatalog, spændende over fem år, og fire plader. Oven i hatten får vi alle videoerne i "alternative versioner", hvilket i de fleste tilfælde betyder forlængede enkeltklip, karaoke- eller a cappella versioner (inkl. den noget omtalte specialversion af "Toxic", hvor den kære pige er så godt som topløs). Det er ikke videre imponerende for andet end øjnene, men ikke desto mindre noget der vil være tiltalende for fans og brunstige hankønsvæsner.

Når BMG udgiver en så profileret kunstner, kan man undre sig over at der ikke er gjort mere ud af den tekniske side af udgivelsen. Selv om langt størstedelen af videoerne er i widescreen, er DVD’en ikke anamorfisk. Lyden er udmærket, men ikke over middel nogen steder. Menuen er klodset og rodet, hvilket nok skal genere mange af de teenagepiger, der politisk korrekt må betragtes som målgruppen. Indpakningen er derimod nydelig og skinnende, og der medfølger endda en fin, lille plakat.

Ud over de førnævnte alternative versioner af alle videoerne, bydes der ikke på noget bonusmateriale i øvrigt. Derfor skal de imponerende 160 minutters spilletid, som coveret praler af, tages med et gran salt, da man i bund og grund blot får de samme 80 minutter to gange.
Er man af en eller anden grund fan, eller synes man blot at det er fængslende at se en 20-årig blondine smyge sin sexede krop i en kropsnær, rød latex-dragt, så er der masser af grund til at investere i det sidste i den lange række af ensartede produkter fra industrien der er: Britney Spears. Ønsker man meningsfuld videokunst, horisontudvidende tekster og gennemarbejdet musik, så burde man ikke være nået så langt i denne anmeldelse.

DVDen er venligst stillet til rådighed af
BMG Denmark.

Titel: Britney Spears - Greatest Hits: My Prerogative
Original Titel: Britney Spears - Greatest Hits: My Prerogative
Premieredato: 8. november 2004
Genre: Andet
Link: http://www.britneyspears.com





banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...