Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Celeste & Jesse Forever

29. juli 2013 af Betina Bøgh Larsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Celeste & Jesse Forever billede

You don’t know what you got till it’s gone.

Celeste (Rashida Jones) og Jesse (Andy Samberg) mødte hinanden i high school og har været bedste venner lige siden. I mellemtiden er de blevet kærester, og senere hen ægtefolk, men nu er lykken brast, og ægteparret er blevet separeret og skal skilles.

Men fordi de har kendt hinanden så længe, har de svært ved at give endeligt slip på hinanden. Jesse bor stadig i gæstehuset, og han og Celeste ses hver dag. Til stor forvirring og undren for parrets fælles venner, som gerne vil have en klar udmelding, om de har tænkt sig at gennemføre skilsmissen.

Til at starte med, tror og håber Jesse da også, at Celeste tager ham tilbage. For at fange hendes opmærksomhed, begynder han derfor at date igen. Han får hurtigt succes på datingmarkedet, og inden længe møder han en sød pige, Veronica (Rebecca Dayan), som han faktisk gerne vil lære bedre at kende. Ergo flytter han ud af gæstehuset og hjem til Veronica, med hvem han nu vil prøve lykken.

Først da indser Celeste, at hun måske begik en fejl, da hun satte Jesse på porten efter seks års ægteskab, men har hun haft sin chance?

Vurdering
Celeste & Jesse Forever handler om, hvor svært det er at gå fra hinanden, efter man har dannet par i mange år. Den viser, hvor ondt det gør at se sin eks sammen med sin nye flamme, når man ikke selv er kommet sig over bruddet endnu og inderst inde håbede, at man ville finde sammen igen. Ikke mindst viser den også, hvor svært det kan være at fortsætte som venner og holde den venlige tone, når der stadigvæk er følelser involveret.

Dermed er Celeste & Jesse Forever ikke en typisk amerikansk kærlighedsfilm, hvor alt er rosenrødt, hvilket titlen ellers godt kunne få en til at tro. Til gengæld giver den et realistisk billede af, at kærlighed ikke altid ender lykkeligt. At det kræver gensidig respekt og hårdt arbejde at få et forhold til at fungere og trives, og at man ikke skal tage hinanden for givet. Og vigtigst af alt: At det ikke altid gælder om at have ret, men om at være lykkelig.

I hovedrollerne ses Rashida Jones (The Office) og Andy Samberg (That’s My Boy) som henholdsvis Celeste og Jesse. De er et godt match og spiller godt overfor hinanden. Hun som den hårdtarbejdende karrierekvinde, som ved præcis, hvad hun vil med sit liv. Han som den arbejdsløse freelancetegner, som tager tingene, som de kommer, og ikke har så travlt med at finde et fast arbejde. Der er tydeligvis spændinger imellem det engang så forelskede par, hvilket giver anledning til gnidninger og en del skænderier.

Filmen har et godt og relevant budskab, der giver stof til eftertanke. Den er på samme tid sjov og alvorlig, og den er rørende og byder på et par overraskelser undervejs. Den egner sig godt til en kæreste-hygge-aften, for netop fordi den ikke er pladderromantisk, kan den med rette ses af begge køn.

Ekstramateriale
Ekstra-materialet består af et trailershow.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Midget Entertainment .

Titel: Celeste & Jesse Forever
Original Titel: Celeste and Jesse Forever
Premieredato: 18. juli 2013
Instruktør: Lee Toland Krieger
Skuespillere: Rashida Jones, Andy Samberg, Elijah Wood, Emma Roberts
Spilletid: 88 min.
Selskab: Midget Entertainment, 2012
Genre: Drama , Humor , Romantik
Link: http://www.moviezoo.dk/dvd-film/Celeste-og-Jesse-Forever_5705535047098&ref=boligbasen&affiliate=1014&utm_source=boligbasenbanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...