Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Deadpool & Wolve...
Deadpool & Wolverine billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Crazy Rich Asians - Blu Ray

30. marts 2019 af Maria Bjerregaard

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Crazy Rich Asians - Blu Ray billede

“Crazy Rich Asians” er et moderne og friskt pust på rom-com genren.

Denne film fik meget opmærksomhed, da den først udkom i USA. Det er den første mainstreamproduktion udelukkende med asiatiske skuespillere, og det viste sig, at folk gerne ville se andre etniciteter på det store lærred. Filmen blev et kæmp hit og tjente over 200 millioner dollars på verdensplan. Desværre kom den ikke i de danske biografer, men nu har vi mulighed for at opleve den på DVD/blu-ray.

Familiens ære
Den unge amerikansk-kinesiske, Rachel (Constance Wu) drager til Singapore med sin kæreste, Nick ( Henry Golding) for at deltage i hans bedste vens bryllup. Samtidig er der også mulighed for endelig at møde Nicks familie. Men Rachel ved dog ikke, at Nick tilhører en af Asiens rigeste familier – og det er ikke alle kvinder, som er god nok til at blive hans kommende hustru.

Kontraster mødes
Selvom hele filmen er med asiatiske skuespillere, ligner de naturligvis ikke hinanden. Instruktør Jon M. Chu har lagt vægt på at give os et eksklusivt indblik på den asiatiske overklasse med en penge, fest og farver. Dette gør også, at vi bliver præsenteret for en meget smuk billedside, hvor alle farverne og scenografien er blevet skruet op på højeste volumen. Især bryllupscenen vil få en til at fælde en enkelt tåre eller to. Stereotyperne bliver udfordret, og giver os komplekse karakterer. Selvom Rachel er kinesisk, så er hun også amerikansk, og havner derfor i en kulturidentitet konflikt med Nicks mor spillet pragtfuldt af Michelle Yeoh.

Et friskt pust på genren
Historien om at skulle forsøge at imponere sine kommende svigerfamilie er bestemt ikke ny. Der er lidt ”Meet the Parents” inspiration, men det er første gang, vi får historien serveret i disse omgivelser. Constance Wu er perfekt i rollen som den passioneret og ambitiøse Rachel, og man kan identificere sig selv i hende. Samtidig leverer Michelle Yeoh er fremragende præstation som den fordomsfulde mor, som blot prøver at bevare familiens ære. Men Awkwafina, som seneste kunne ses i ”Oceans 8” stjæler billedet, da hun både er sjov og modig. Hun har kun nogle få scener med Ken Jeong, hvilket er ærgerligt, da de er et dynamisk par.

Ekstramateriale
Blu-rayens bonusmateriale er lidt skuffende. Der er et kommentarspor med instruktøren Jon M.Chu og forfatteren til bogen, Kevin Kwan, en lille 7 minutters behind the scenes og 12 minutters slettede scener. Det er dog skuffende at deres ”gag reel” er ultrakort, da man kan fornemme, at skuespillerne har haft de sjovt sammen. Men dette får vi ikke at se i denne udgivelse.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros.

Titel: Crazy Rich Asians
Original Titel: Crazy Rich Asians
Premieredato: 7. februar 2019
Instruktør: Jon M, Chu
Skuespillere: Constance Wu, Henry Golding, Gemma Chan, Lisa Lu, Awkwafina, Ken Jeong, Michelle Yeoh
Spilletid: 120 min.
Selskab: SK Global Entertainment, Warner Bros. Pictures, 2018
Genre: Humor , Romantik


banner
Overskrift Højre Block
Deadpool & Wolve...
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens endeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...