Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Cult Of Chucky

6. december 2017 af Jesper Poulsen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Cult Of Chucky billede

Produktet bliver mere og mere sørgeligt, og der er rigtig langt fra de gamle Barneleg-gysere til nutidens haltende og perfide kapitler om Chucky. Det seneste og syvende fortsætter i samme selvudslettende stil...

Kan du huske Barneleg / Child’s Play fra slut-80’erne? Filmen om den besatte morderiske dukke Chucky, der terroriserede vores nattesøvn efterfølgende. Vi skal helt tilbage til 1988 for at finde den første film i serien, som hurtigt blev fulgt op to gange. Dermed var ringen sluttet i form af en trilogi. Dog blev der i 1998 vakt nyt liv i Chucky, da Don Mancini for fjerde gang skrev manuskript til Bride Of Chucky. Mancini nøjedes ikke med at skrive historien til film 5, 6 og 7. Han satte sig også i instruktørstolen.

Med tiden er gysene blevet ganske udviskede, og handlingen tynd som en alkoholfri øl. Der er gået komplet inflation i at sende ”lorten” videre, for straks som man tænker at Chucky er blevet besejret, så er han det naturligvis ikke. Han kan altid besætte en ny, hvis ikke der spædes til med et tåbeligt twist, så cliffhangeren forud for næste film er på plads. Cult Of Chucky, som det her skal handle om, er film nummer 7 i rækken, og sammenhængen er fortsat halvhjertet og påtaget. Og for at det ikke skal være løgn, så planlægger Mancini flere nye Chucky-film. Bl.a. er det til overvejelse at sende dukken ud i rummet i Chucky In Space. Der lægger også planer om at lade ham rejse med Orientexpressen på sigt. Men helt frisk fra rygtebørsen, så er det Mancinis ønske at lave en Freddy vs. Chucky: Child’s Play On Elm Street. Det forlyder at drømmen om at forene disse morderiske typer – Freddy Krueger og Chucky – i en battle på, hvem der kan slå flest teenagere ihjel… Suk!

Rammen for Cult Of Chucky går på at Nico (Fiona Dourif) er indlagt på et sindssygehospital. Her møder vi både personale og indlagte, og lærer lidt om deres dagligdag. Den ændres dog brat, da en dukke ”dukker” op. Ham har Nico set før, men ingen vil tro på hende, for hun er jo ikke ved sine fulde fem. Snart starter en drabelig turné for Chucky, som desuden får følgeskab af to andre besatte dukker. Nico må gøre alt hvad hun kan for at overbevise andre om, at der rent faktisk findes små rødhårede dukker op, som kan bevæge sig selv, og tænke ondsindede tanker.

Ja, mere er der faktisk ikke at berette om handlingen. Det er en klassisk slasher-film, hvor heltinden først skal op mod sit nemesis til sidst, mens alle andre fungerer som en slags statister, der skal likvideres på utallige måder hvert 10 minut. Sådan var det sådan set også i Fredag 13.-filmene, hvor Jason nærmest ikke kunne slås ihjel, mens han omvendt ikke havde svært ved at brænde, kvæle, dolke, forgifte (find selv på flere) alle andre. Chucky-filmene er udvandede og er kun til gamle nostalgikere, som efterhånden også må komme til den erkendelse, at nu kan der ikke koges mere kvalitetssuppe på den høne. Det stoppede faktisk for mange år siden…

Bonusmaterialet på udgivelsen består af både kommentatorspor og slettede scener, men også en række langt mere spændende features. Du kan f.eks se filmskaberne og skuespillerne udtale sig om hvordan deres forhold er til franchisen og Chucky-figuren. Du kan også lære mere om, hvilken scene folkene bag synes var sværest at få i kassen, samt få viden om hvordan der er blevet udviklet idéer til Chuckys bizarre drab. I en anden tilvalgsmulighed kan du blive klogere på hvordan dukkerne styres, både i kropsudfoldelser, men så sandelig også i mundbevægelser.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: Cult Of Chucky
Original Titel: Cult Of Chucky
Premieredato: 2. november 2017
Instruktør: Don Mancini
Skuespillere: Fiona Dourif, Brad Dourif, Michael Therriault, Adam Hurtig, Alex Vincent, Jennifer Tilly
Spilletid: 90 min.
Selskab: Universal 1440 Entertainment, 2017
Genre: Gyser
banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...