Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Til Verdens Ende
Til Verdens Ende billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Dating Tricket

16. april 2003 af Ellen Norvang

2 stjerner Skriv en kommentar

Dating Tricket billede

Man blander en trendy new-york’er tøs med en typisk amerikansk, sukkersød fortælling, lader hende bestå nogle prøvelser og vupti (!) har man en letfordøjelig amerikansk komedie.

Lucy er journalisten fra New York der, lige som hun troede hun havde fundet den perfekte fyr, bliver droppet fordi fyren efter sigende er seksuelt utilfredsstillet.
Hvad gør Lucy så? Hun dater 5 forskellige mænd i løbet af et års tid i håb om at finde Mr. Perfect.
Vi får i starten af filmen af vide at Lucy skal giftes med en af disse fyre hun har ”datet” rundt med. Vi kan så læne os tilbage og prøve at gætte på hvem det dog kan være der vinder søde, blonde Lucy’s hjerte. Er det svigermors drøm, den uimodståelige kunstner, den provokerende og højtråbende sportsidiot, den nervøse og nyligt fraskilte eller den solbrune charmør fra Miami?

Opstillingen af filmen kan man ikke ligefrem kalde original, men det er dog den der holder filmen gående. Vi følger Lucy frem og tilbage på de forskellige dates, men langsomt falder det fra hinanden og i takt med at nogle af fyrene ryger ud af handlingen kommer det hele til at virke som en banal kærlighedsfilm og præcis ligeså forudsigelig som alle andre film af den skuffe.
Ved at nogle af fyrene bliver sorteret fra kommer det hele til at virke mere og mere usammenhængende. Forvent ingen overraskelser for de udebliver, forudsigeligt nok.

Den eneste skuespiller der kan trække filmen op er John Hannah (bl.a. kendt fra Sliding Doors). Han har desværre kun en lille rolle og det er sådan set også kun hans engelske form for skuespil der gør ham mere sublim end de andre skuespiller. Rent faktisk vil jeg gå så vidt som at sige at hovedrolleindehaveren Lucy (spillet af Monica Potter) kan trække hele filmen ned. Hun skal som hovedperson bærer det meste af filmen, og hun spiller- efter min mening- fuldstændig elendigt i hendes stræben efter at virke som en billig kopi af Julia Roberts eller Sarah Jessica Parker (i TV-serien Sex and the City)
Jeg grinte én gang og jeg tror ikke engang det var meningen det skulle være morsomt for publikum, så at kalde det for en komedie er lige at gå en tand for vidt. Men hvilken genre den så skal høre ind under? Triviel, ligegyldig amerikansk film, måske?

Det kan godt være at jeg ikke er den store tilhænger af TV- serien Sex and the City og det kan godt være jeg bare er så mæt og træt af amerikanske komedier, men den her film vil jeg kun med nød og næppe anbefale til en veninde-aften eller søndag eftermiddag med tømmermænd.
Tror bare i princippet mænd skal holde sig fra denne film.Ekstramateriale: Det eneste ekstramateriale der er at forefinde på denne DVD er en trailer. En rimelig amatør- agtig trailer hvis man vil have det med.

Titel: Dating Tricket
Original Titel: I'm With Lucy
Premieredato: 16. april 2003
Instruktør: Jon Sherman
Skuespillere: Monica Potter, David Boreanaz, John Hannah, Gael Garecía Bernal, Anthony Lapaglia, Henry Thomas
Spilletid: 86 min.
Selskab: egmont Film, Nordisk Film, 2002
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...