Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robertprisen 2021
Omfattende Udvid...
Bag Skyerne – Nå...
Robert-Nominerin...
Casper

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Far Til Fire & V...
Far Til Fire & Vikingerne billede

Dronninggambit


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

De Frygtløse – The Muuhvie. ( Børnebog. )

24. oktober 2004 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar

De Frygtløse – The Muuhvie. ( Børnebog. ) billede

De Frygtløse – The Muuhvie, er en spændende illustreret børnebog, der bygger på handlingen fra Disney’s tegnefilm, af samme navn.

” Howdi med dig! Ja sådan siger vi herude i det vilde vesten, og nu skal du høre fortællingen om de tre største helte i præriens historie. Du tror sikkert at det er cowboys ikke ?Men næh nej ! Det er skam køer ! Malke køer der satte livet på spil for at redde deres gård, Himmelgården. ”

Velkommen til Disney’s virkelige vilde vesten.
Maggie er den nye ko på Himmelgården. Hun er stor, hun larmer, hun spiser meget og så bøvser hun utroligt højt.
Man skal nok lige vænne sig til hende, men faktisk er hun det bedste der kunne ske for dyrene på gården. For da gården kommer på tvangsauktion, er det Maggie der må tage affære, og må organisere det skøreste der nogen sinde er set i vestens historie. Et dusørjægerhold, der drager af sted på jagt efter den berygtede kvægtyv, Alameda Slim. For hvis de fanger ham kan dusøren på 750 dollars redde gården fra tvangsauktion.
Slim har et hemmeligt våben, når han skal indfange og stjæle kvæg. Han hypnotisere dem ved at jodle. Men vores tre dusørjægere med yver har også et hemmeligt våben. De har med sig koen Grace, der er komplet tonedøv og derfor usårlig overfor Slims ihærdige jodlen.

Historien i bogen er ligesom den i filmen, og i denne børnebogsudgivelse på hele 96 sider er der mange flotte illustrationer der alle er hentet fra tegnefilmen. De fylder siderne pænt ud, og der er masser at se på for de mindste.
For de lidt ældre, der også kan læse bogen selv er teksten også velkommen. Den passer fint til de store billeder der gør handlingen nem og overskuelig at følge med i. Teksten er oversat af Anders Raahauge.

Bogens kvalitet er rigtig god. Den er trygt på tykt papir og farver og tekst står klart og flot. Det bringer virkelig det bedste frem i illustrationerne der er hentet fra filmen.

Bogens længde på hele 96 sider, og den til tider lange tekst gør den velegnet til god- nat-højt -læsnings -bog for de mindste. Den er også yderst velegnet til dette da den er delt op i kapitler.

Selvom filmen om de frygtløse ko-dusørjægere, ikke var den bedste Disney produktion, er jeg sikker på, at den alligevel formår som børnebog, at fange interessen hos de mindste fans. Selvom man ikke har set filmen, kan man sagtens være med her, når Maggie og hendes venner går på jagt efter den jodlende kvægtyv og hans onde håndlangere.

Bogen er venligst stillet til rådighed af www.aschehoug.dk

Titel: De Frygtløse – The Muuhvie.
Original Titel: Home on The Range.
Premieredato: 22. september 2004
Genre: Familie
her er to billeder fra tegnefilmen. Men det er i samme stil bogen er illustreret. Billederne til bogen er hentet fra filmen.
her er to billeder fra tegnefilmen. Men det er i samme stil bogen er illustreret. Billederne til bogen er hentet fra filmen.banner
Overskrift Højre Block
Raya Og Den Sids...
Crash Landing On...
Locked Down (HBO...
Star Trek: Picar...
C. B. Strike: Le...
The Dig
Clouds
The Godfather Co...
The New Mutants
LykkebugtenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...