Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Honest Thief
Honest Thief billede

Trolls På Verden...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Deep Shock (VHS)

15. juli 2003 af Henrik Østergaard

2 stjerner Skriv en kommentar

Deep Shock (VHS) billede

Undervands-action a’ la Dybet og Aliens, hvor en umage gruppe forskere og soldater skal redde verden fra den totale katastofe, imponerer ikke.

Da et uidentificeret objekt bliver dateret i nærheden af en amerikansk u-båd i det arktiske hav, må de høje herrer i Washington D.C. beslutte om der fortsat skal forskes i hvad det egentlig var der blev fundet eller om det skal A-bombes herfra til månen! For ikke udsætte verdens befolkningen for yderligere risiko falder beslutningen på sidstnævnte (…øøh). Men missionen mislykkedes og således må en gruppe anført af den unge og smukke forsker Dr. Fletscher (Simmone Jade MacKinnon) og hendes eksmand topsoldaten Andy (David Keith) drage til u-båden for at undersøge hvad der foregår. Med i gruppen er desuden den rivaliserende forsker Chomsky (Mark Sheppard), som er mere militaristisk end Rambo og Bush tilsammen samt et par fyre (Sean Whalen og Armando Valdes), der flakser rundt som flyvefisk i kop opvaskevand og mest af alt fyrer bøvede bemærkninger af om ”chicks” og ”pussies” i forbifarten mens de kæmper mod…rigtig gættet, rumuhyrer.

Her falder den for mig ukendte instruktør Paul Joshua Rubin igennem, og den får så ellers alt hvad rammer og pengebund kan holde a’ la Dybet og Aliens. I dette tilfælde ligner det dog mest et sterilt samsurium af TvDanmarks trætte eftermiddagsserier og de famøse Star Trek-film. Dog gudskelov uden sidstnævntes irriterende filsofiske bavl. I stedet får den ikke for lidt af den tekniske bavl. Til den grad at man helt mister interessen for det i forvejen ekstremt smalle plot.

De ambitiøse special effects, man her giver sig i kast med, er som sådan heller ikke noget at skrive hjem om. Man har ligesom set det før. Bare gjort meget bedre. Rumuhyret, her, ligner allermest et fejlslagent kryds mellem en elektrisk ål og dragen fra Astrid Lindgrens ”Brødrene Løvehjerte”.

Oven i hatten får man dog også en lille uskyldig kærlighedsaffære – men en meget trist en af slagsen. De halv intime scener David Keith og Simmone Jade MacKinnon her leverer, er omtrent ligeså saftige som Lawrence of Arabia’s bihuler.
Skuespillet er da heller ikke noget at råbe hurra for. Der bliver ageret i typisk low-budget actionstil. Manisk, mekanisk og frygteligt overspillende. Skuespilholdet er da også for mig helt ukendt, men træmanden David Keith, der spiller filmens ”Mr. Tough Guy”, skulle eftersigende have været med i både ”Daredevil” og ”U-571” (som Deep Shock i øvrigt minder en del om), men hos mig fremkalder det ikke genkendelige billeder i den indre filmstrimmel.

”Deep Shock” er en film man sagtens kan undvære. Set før, set bedre og vil med garanti se siden.
De 2 forkrumpede stjerner gives udelukkende for de velmenende intentioner i underholdningens navn og for den smule spark, der i det mindste er i den.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Deep Shock
Original Titel: Deep Shock
Premieredato: 6. august 2003
Instruktør: Paul Joshua Rubin
Skuespillere: David Keith, Simmone Jade MacKinnon, Mark Sheppard, Sean Whalen, Todd Kimsey, Armando Valdes, Bob Zachar, Richard Gnolfo, Tyrone Finkham
Spilletid: 89 min.
Selskab: Unified Film Organisation LLC, Eel Productions, Nordisk Film, 2002.
Genre: Action

banner
Overskrift Højre Block
Saint Maud
Greta
Herself
Body Swap
Idiot Prayer - N...
Roadkill
The Painted Bird
Retfærdighedens ...
Psycho - 60th An...
FreakyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...