Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bjørn Nørgaard –...
Nordisk Film Uds...
Slagtøjsspiller ...
Drama Af Nina Beier
Another Kind Of ...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Free Guy
Free Guy billede

Jungle Cruise
Marco Effekten


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Drengene fra Angora

8. december 2004 af Lise Aakjær

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Drengene fra Angora billede

Er du ked af, at Drengene fra Angora er slut? Så glæd dig til at gense hele første sæson, som nu er udkommet som dobbelt-DVD med 45 minutters ekstra Angora-tv. Det er satanedme god underholdning.

Siden februar i år har de tre drenge fra Angora sendt fantasifuldt og musikalsk fjernsyn og været medvirkende til, at den "hemmelige kanal" DR2 er blevet knap så hemmelig med rekord høje seertal. Over en kvart million seere har hver fredag tunet ind på Angora-frekvensen for at tilbringe en halv time i selskab med hyggepianisten Henrik Solgård (Esben Pretzmann) også kaldet den nordjyske jukebox, trommeslageren Kaare og den håbløse komiker Dann (Rune Tolsgaard) og studieværten Simon Kvamm.

Men nu er det slut. Det sidste spas med Drengene fra Angora er netop rullet over skærmen, og anden og definitivt sidste sæson er slut. Men Drengene fortsætter deres succes, både i radioen med julesangen "Jul i Angora" og med udgivelsen af første sæson af tv-serien på DVD. I skrivende stund er der allerede røget 25.000 Angora-DVD’er over disken.
Og hvem har ikke lyst til at gense opstarten af cykelholdet Team Easy On med sportsdirektøren Henning Primdahl, holdkaptajnen Bobby Olsen og "missen fra Amsterdam", sprinteren Pim de Keysergracht, og følge deres kamp for at komme med i verdens hårdeste cykelløb Tour De France?

Og så er der selvfølgelig også mulighed for at få Lars-Allan "Baune" Baunsbøl og hans brevkasse tilbage på skærmen. Eller hvad med et gensyn med de to landmandssønner Flemming og Ryan, der leger så hårdt og brutalt med far. Der ud over møder vi også "spændende mennesker" i første sæson, hvor bl.a. Sander 140 praler af at have Danmarks - og måske verdens - største hattesamling.

Musikvideoerne fra Angora-land rammer plet i deres parodier på f.eks. Nik og Jay med "Kun minderne tilbage" om et totalt fedt højskoleophold eller ”Voksenbaby.dk”, en lidt anderledes dansktop-sang om det at gå med ble og bruge sut som 45-årig. Rock og rul-genren a la Limp Bisquit kommer også under kærlig behandling i musikvideoen ”Du skal bruge pessar”, der handler om, hvordan det strammer det helt forkerte sted, når man bruger gummi. Det er sjovt, originalt og satirisk på den fede måde.

Det er især i de sjove og præcise karikaturer af velkendte mennesketyper og musikalske indslag, at drengene brillerer med deres komiske talenter. Især Esben Pretzmans figur Henrik Solgård er gennemført sjov, ligesom Henning Primdahl må fremhæves som en både original, velspillet og utrolig irriterende figur – og det er positivt ment.

I DVD’ens ekstra-materiale er vi bl.a. med til optagelser af cykelholdet Team Easy On i Polen, hvor det polske politi pludselig tropper op under optagelserne af Henning Primdahl, der påkører en handicappet cyklist. Vi er også med, når Henrik Solgård interviewes til fagbladet "Musikeren", og når Simon Kvamm forvandler sig til Baune og giver den fuld tågehorn i Baunes Brevkas'. Der er diverse fraklip og en fin inddeling af genveje, så man bl.a. springe direkte til samtlige Team Easy On-afsnit.

Og så er der en skjult feature; klikket man på O'et i Angora, får man hele rækken af sære personer, der står i video-voxpop-boxen, som hvert afsnit indledes og afsluttes med.
Der er masser af ekstra-materiale på DVD'en, men ikke nok taget i betragtning, hvor mange ekstra- klip og fraklip, der er at hente på DR's hjemmeside. Det ville være passende med f.eks. lidt mere baggrundsmateriale om de tre folkekære drenge fra Angora. Eller hvor kommer de fra? Og hvor ligger Angora lige præcis?

Drengene fra Angora er blevet beskyldt for at stjæle fra Caspar og Mandril-aftalen, for at være jydehumor, drengehumor og mange andre grimme ting. Om man er enig i de påstande, eller om man griner højt og længe af Angora-serien er selvfølgelig - som så meget andet - et spørgsmål om smag og behag. Men der hersker ingen tvivl om, at Angoradrengene giver både Armstrong, Ulrich og mandril-drengene baghjul i popularitet. Det’ ingen problem, da.

DVD 1: Afsnit 1-6 + ekstramateriale
DVD 2: Afsnit 7-12 + ekstramateriale

Filmen er venligst stillet til rådighed af
Sony Music

Titel: Drengene fra Angora
Original Titel: Drengene fra Angora
Premieredato: 8. november 2004
Skuespillere: Esben Pretzman, Simon Kvamm, Rune Tolsgaard, Mikael Bertelsen
Spilletid: 383 min.
Selskab: DR, Sony Music, 2004
Genre: Humor
Link: http://www.dr.dk/skum/angora/
Kaare (Rune Tolsgaard), Simon Kvamm og Henrik Solgård (Esben Pretzman) danner rammen om udsendelsen fra hotelværelset.
Kaare (Rune Tolsgaard), Simon Kvamm og Henrik Solgård (Esben Pretzman) danner rammen om udsendelsen fra hotelværelset.
Du skal bruge pessar - eller spiral eller spiral.
Du skal bruge pessar - eller spiral eller spiral.
Sportsdirektør Henning Primdahl.
Sportsdirektør Henning Primdahl.


banner
Overskrift Højre Block
Halloween Kills
The Last Duel
Venom: Let There...
Fremmede i Karl ...
Marco Effekten
Shiva Baby
Und Morgen Die G...
Dr. Death (C More)
Succession - Sæs...
The Guilty (Netf...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...