Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Matador
Matador billede

Unhinged
Honest Thief
Trolls På Verden...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Emanuelle Og De Sidste Kannibaler

6. december 2006 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

Emanuelle Og De Sidste Kannibaler  billede

Særlige bizarre episoder på et hospital, støder fotojournalisten på en vild pige der angriber mennesker. Et tegn hun har på kroppen, fører journalisten ind i dybet af den vilde Amazonas!

Emanuelle (Laura Gemser) er den ambitiøse, sexede og små kåde fotojournalist, der bliver sat på opgaven at tage billeder af kannibalistiske tilbøjeligheder på et hospital. En vild pige (Dirce Funari) angriber patienter og sygeplejersker, at tager bider af dem. I hendes søgen opdager hun et mærkeligt tegn på den unge piges krop.
Hendes redaktør, anbefaler hende at prøve den vidende på den menneskeædende diversitet, professor Mark Lester (Gabriele Tinti). Han viser sig et være et lækkert stykke ung kød for den sensuelle Emanuelle. Og invitere hende hjem for at sætte hende ind i stoffet!
Det viser sig at den unge pige fra hospitalet, har tilknytning til en ellers formodet uddød race, som var kendt for deres kannibalisme. Hendes mærke er et apiacasymbol. Professoren beslutter sig hurtigt at tiltræde ekspeditionen.
Via det brasilianske Sao Paolo, ankommer de til fugtige Amazonía område. Det bliver tages imod af Wilkes (Geoffrey Copleston), som bor i yderområdet af floden og den store jungle, og forbereder sig til selve ekspeditionen. Datteren Isabelle Wilkes (Mónica Zanchi) er vokset siden sidst, for den berejste mark, og blevet til en velskabt kvinde.
Endnu en erotisk nat med Mark og Emanuelle, med en erotisk opstemt Isabelle bag tyl gardinet.
Næste dag tager ekspeditionen sit afsat mod den tætte jungle, og mod stedet hvor de sidste kannibaler efter nøje kalkuleringer burde holde til. Emanuelle, Mark, Isabelle og den unge nonne Søster Angela (Annamaria Clementi er ombord plus to indfødte indianere.
De ankommer til stedet, hvor videre færd vil foregå til fods. Det støder tilfældigt på storvildtjægeren Donald McKenzie (Donald O´Brien) og hans kone Maggie (Nieves Navarro) og deres medhjælper Salvadore (Percy Hogan). De vælger at bevæge sig videre som en stor gruppe, da Donald fortæller om en masakre der for nylig overgik flere af hans medhjælpere. Maver sprættet op, og hoveder sat på spid. Han ved at de bliver overvåget af disse vilde menneskeæder.
Midt i al rædseln for erotikken lov at blomstre op.

Det er en sand splatter exploitation film, med sensuelle erotiske scener, der kun antyder sex, men ikke blotter selve akten. Til gengæld bliver der spillet på hele klaveret når maver sprættes op, og indvoldene bliver lystigt slupret i sig af de sulte indianere.
Det er en kult film for de hungrene fans indenfor genren, den har tydelige b-films kvaliteter, som en Emanuelle, ikke den bedste skuespiller, har ikke mange facetter i sit spil, til gengæld er hun køn at kigge på. Der er i filmen krokodiller i floden, og det er tydeligt på grund af lyset ikke optaget, men et klip fra en anden film. Special effekterne er ganske overbevisende, og sammen med den fremragende musik af Nico Fidenco, bliver der holdt sammen på løjerne. Emanuelle filmene bleb stilskabene både indenfor pornogenren, og har også inspireret store nutidige instruktører.

Ekstra udstyr til dvd´en, er temmelig overvældene. Både en engelsk og italiensk trailer medfølger. Engelse og tyske filmplakater fra filmen, viser dens store publikum og dens udbredelse. Desuden et fotogalleri af Laura Gemser, ganske upåklædt selvfølgelig. Hendes filmografi, og biografi. Ydermere abdre udgivelser fra Awe ”Cannibal Ferox”, Cannibal Holocaust”, ”City Of The Living Dead”, og en af de bedste fra genren, den legendariske ”Zombie Flesh Eaters” (”Rædslernes Grønne Ø”) m.fl.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Voices Music & Entertainment.

Titel: Emanuelle Og De Sidste Kannibaler
Original Titel: Emanuelle e gli ultimi cannibali
Premieredato: 23. november 2006
Instruktør: Joe D´Amato
Skuespillere: Laura Gemser, Gabriele Tinti, Nieves Navarro, Donald O´Brien, Mónica Zanchi, Annamaria Clementi, Percy Hogan, Dirce Funari
Spilletid: 87 min.
Selskab: Flora Film/1977
Genre: Andet


banner
Overskrift Højre Block
Berlin Alexander...
Croods - En ny tid
Echo
Lille Sommerfugl
Honest Thief
Saint Maud
Greta
Herself
Body Swap
Idiot Prayer - N...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...