Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Good Advice (DVD)

14. januar 2002 af Mia Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar

Good Advice (DVD) billede

Ryan er den bedste på Wallstreet, indtil en dag hvor han satser alt hvad han ejer på nogle for ham gode insider nyheder, det viser sig dog at han er blevet narret, med hævn….og hævnen er sød.

Ryan Turner er en af Wallstreets vidundere han styrer alt med hård hånd, og står gerne op midt om natten for at nå at ringe til Børsen i både Tokio og London inden disse lukker. Han er snobben over alle snobber, og går meget op i om han har de rigtige venner. Da en vagabond der bor på gaden en dag spørger ham om han har en doller, svarer han bare ja jeg har en million af dem, og fortsætter herefter ind af døren og lukker den bag sig.

En dag da han spiller golf med en af byen forlags ejer Donald Simpson , får Ryan af vide indenom at der penge at tjene næste dag, da han sælge en af sine aviser. Ryan går straks hen på kontoret og satser alt hvad han ejer og desuden sætter han en masse penge på spil, for flere af firmaets store kunder. Dagen efter til presse konferencen bliver det afsløret at der ikke alligevel vil være nogen handel på avisen og derfor styrtdykker aktierne og Ryan taber alt hvad han ejer, og samtidig han tabt mange penge for flere store kunder. Donald Simpson kommer hen til Ryan og siger til ham dette her var takken for at han gik i seng med hans kone. Ryan bliver herpå fyret, for de kan ikke have en ansat der spiller på insider-handel.

Ryans kæreste son er Klumme skribent, går meget på i at have den perfekte kæreste, med mange penge og lækker lejlighed, Cindy vil så gerne flytte ind hos Ryan, men det er Ryan ikke begejstret for. Cindy s job hænger også i en tynd tråd, da hun bestemt ikke egner til at besvare en brevkasse, hun har ikke mere en 3 – 5 breve om ugen.

Da Ryan bliver fyret, er det meget skidt med Økonomien og han bliver nød til at flytte ud af sin Penthouse lejlighed. Og mod sin vilje flytte sammen med kæresten Cindy. Cindy vil ikke bo sammen med ham og vælger at rejse til Brasilien sammen med en ny ven. Da Cindys Chef ringer for at høre om Cindy kommer på arbejde eller om hun må pille hende af lønningslisten får Ryan pludselig en ide`….Han vil skrive Cindys Klumme, og det kommer til at gå godt for Ryan, for han får følelserne frem og skriver det kvinder gerne vil høre. Og pludselig vælter det ind med følsomme breve….og avisen oplag siger med hele 3 % og så bliver det spændende……

Charlie Sheen spiller en hård og meget kontant børsmægler men tingene i orden. Han gør det godt i denne rolle fordi man når at se ham faktisk som to personer, nemlig både den hårde børsmægler og den følsomme klumme skribent. Han spiller denne rolle vanvittig godt. Han gør filmen sjov og god. Han er virkelig alle tiders skuespiller, synd vi ikke ser man så meget på det store lærred mere.

Denice Richards spiller den ”dumme” blonde Klumme skribent, Cindy. Hun spiller rollen godt. Hun kan godt lide det perfekte. Og ser op til store mænd med mange penge. Hun formår at få seeren til at virke interesseret, og er god i den slags roller, dem kan hun godt tage nogle flere af.

Instruktøren Steve Rash har her formået at lave en rigtig sjovt og fængende film, selvom det er noget amerikansk ”pladder”. Denne film er sjovt, og det var bestemt ikke et problem at fænge mig i næsten 2 timer, og så må den være god. Han har og kunnet finde de bedste stjerner, til denne film. Det kræver nemlig som mand og finde en der vil spiller både hård børsmægler og følsom klumme skribent, og egentlig udgive sig for at være kvinde.

Good advice er en god og sjov film og alle, den er lavet på en lidt tragisk-komisk måde, hvor man ser en mand have alt og pludselig fra den ene sekund til det anden have intet, ikke engang tag over hovedet. Så hvis du er til en god komedie og penge, følelser, en lækker mand og et godt skår er denne film lige noget for dig…rigtig god fornøjelse.

Denne DVD er venligst stillet til rådighed af Scanbox.

Ekstra Materiale:

Ja det tog mig ikke mange minutter at se hvad der var af ekstra materiale på denne DVD, det er lidt synd. Hvad er er at finde på denne DVD er nogle små biografier at de fire hovedroller og så er der en trailer af filmen på godt 2 minutter. Ellers er der ikke rigtig andet at byde på, så hvis det ikke er fordi du vil have DVD film, kan du for så vidt ligeså godt købe denne film på VHS. Men det skal dog lige siges… kvalitet og pris hænger sammen, og du får en rigtig god kvalitet når du køber denne og andre film på DVD.

Titel: Good Advice
Original Titel: Good Advice
Premieredato: 21. november 2001
Instruktør: Steve Rash
Skuespillere: Charlie Sheen, Angie Harmond, Denise Richards, Jon Lovitz, Rosanna Arquette, Estelle Harris, Barry Newman.
Spilletid: 93 min.
Selskab: Emmet/Furla films, Evolution EntertainmentMyriad Pictures Home Box Office
Genre: Humor
Link: http://
Charlie Sheen som kvinde bedårer
Charlie Sheen som kvinde bedårer
Cindy
Cindy
Ryan og Cindy´s perfekte venner, der lige har tjent mange millioner med Ryans hjælp
Ryan og Cindy´s perfekte venner, der lige har tjent mange millioner med Ryans hjælp


banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...