Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Knives Out - Var...
Knives Out - Var Det Mord? billede

Kollision
Jojo Rabbit
Kød & Blod


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Harry Potter og Halvblodsprinsen (X-Box)

17. juli 2009 af Helle Perrier

4 stjerner Skriv en kommentar

Harry Potter og Halvblodsprinsen (X-Box) billede

Duellér, flyv og kæmp dig gennem det nye Harry Potter eventyr.

Samtidig med den storstilede lancering af den sjette Harry Potter film, er der naturligvis også nyt på spilmarkedet. Harry Potter og Halvblodsprinsen er udkommet til forskellige platforme, og her naturligvis også x-boxen.

Skumle ting foregår på Hogwarts. Lord Voldemort er vendt tilbage og Harry Potter har på fornemmelsen at Draco Malfoy er ude på noget. Venskabet mellem den unge troldmand og Albus Dumbledore forstærkes i kraft af at Harry skal forberedes på det endelige opgør med mørkets onde kræfter.

Spillet er bygget op omkring selve historien, så de forskellige udfordringer er varierede og ikke kun begrænset til flyvning eller kamp. Man skal blande miksturer, fange snitchen og kaste forskellige besværgelser. Det er forholdsvist simpelt, men man skal dog forvente at få godt ondt i tommelfingrene i takt med at udfordringerne stiger i sværhedsgrad. Styresystemet virker en smule uoverskueligt til at begynde med, men man finder hurtigt ud af principperne. Frem og tilbage drej rundt og så videre for at få ting til at flyve.
Generelt fungerer kontrollen fint, selv om det af og til kan være en smule frustrerende, når det ikke lige virker. Heldigvis er der en god hjælpesektion, der guider spilleren igennem de forskellige udfordringer.
En konsol har ikke samme glidende kontrol som eksempelvis en PC, men der er mulighed for at justere kameravinkler med videre, så man ikke bliver fanget af det typiske symptom med at kameraet ustandseligt skifter vinkel, og gør styring – om ikke umulig, så i al fald dybt frustrerende.

Grafisk er X-boxens muligheder flot udnyttet, og der er næsten som at spille med i filmen. Detaljerigdom er der ikke så meget af, og flere af omgivelserne er noget pixelerede, men helhedsindtrykket er helt ud tilfredsstillende.

Den største kritik af spillet skal dog være at man har forsøgt at få så mange ting med i spillet at, det kan være noget uoverskueligt til tider. Filmsekvenserne og dialogen fylder generelt meget, da man har sat sig for at fortælle hele historien, er det som om selve spildelen af og til træder lidt i baggrunden.

Samlet set er det dog en udmærket spiloplevelse, som med garanti kan levere flere timers underholdning, og genoplevelse af filmen, hvis man altså har set den.

EA Games.

Titel: Harry Potter og Halvblodsprinsen (X-Box)
Original Titel: Harry Potter and the Halfblood prince
Premieredato: 2. juli 2009
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Jojo Rabbit
Dark Waters
The Peanut Butte...
Kød & Blod
Weathering with You
Black And Blue
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...
Escape at Dannemora
Samurai MarathonKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...