Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Isbjørnen 2019
Det Er Drømmen, ...
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Tid På Året
Den Tid På Året billede

Selvmordsturisten
Countdown
Men In Black: In...
Le Mans '66
Dronningens Corgi
Generalens Datter


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Harry Potter og Halvblodsprinsen (X-Box)

17. juli 2009 af Helle Perrier

4 stjerner Skriv en kommentar

Harry Potter og Halvblodsprinsen (X-Box) billede

Duellér, flyv og kæmp dig gennem det nye Harry Potter eventyr.

Samtidig med den storstilede lancering af den sjette Harry Potter film, er der naturligvis også nyt på spilmarkedet. Harry Potter og Halvblodsprinsen er udkommet til forskellige platforme, og her naturligvis også x-boxen.

Skumle ting foregår på Hogwarts. Lord Voldemort er vendt tilbage og Harry Potter har på fornemmelsen at Draco Malfoy er ude på noget. Venskabet mellem den unge troldmand og Albus Dumbledore forstærkes i kraft af at Harry skal forberedes på det endelige opgør med mørkets onde kræfter.

Spillet er bygget op omkring selve historien, så de forskellige udfordringer er varierede og ikke kun begrænset til flyvning eller kamp. Man skal blande miksturer, fange snitchen og kaste forskellige besværgelser. Det er forholdsvist simpelt, men man skal dog forvente at få godt ondt i tommelfingrene i takt med at udfordringerne stiger i sværhedsgrad. Styresystemet virker en smule uoverskueligt til at begynde med, men man finder hurtigt ud af principperne. Frem og tilbage drej rundt og så videre for at få ting til at flyve.
Generelt fungerer kontrollen fint, selv om det af og til kan være en smule frustrerende, når det ikke lige virker. Heldigvis er der en god hjælpesektion, der guider spilleren igennem de forskellige udfordringer.
En konsol har ikke samme glidende kontrol som eksempelvis en PC, men der er mulighed for at justere kameravinkler med videre, så man ikke bliver fanget af det typiske symptom med at kameraet ustandseligt skifter vinkel, og gør styring – om ikke umulig, så i al fald dybt frustrerende.

Grafisk er X-boxens muligheder flot udnyttet, og der er næsten som at spille med i filmen. Detaljerigdom er der ikke så meget af, og flere af omgivelserne er noget pixelerede, men helhedsindtrykket er helt ud tilfredsstillende.

Den største kritik af spillet skal dog være at man har forsøgt at få så mange ting med i spillet at, det kan være noget uoverskueligt til tider. Filmsekvenserne og dialogen fylder generelt meget, da man har sat sig for at fortælle hele historien, er det som om selve spildelen af og til træder lidt i baggrunden.

Samlet set er det dog en udmærket spiloplevelse, som med garanti kan levere flere timers underholdning, og genoplevelse af filmen, hvis man altså har set den.

EA Games.

Titel: Harry Potter og Halvblodsprinsen (X-Box)
Original Titel: Harry Potter and the Halfblood prince
Premieredato: 2. juli 2009
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Onkel
Last Christmas
Le Mans '66
MARIANNE & LEONA...
Batman: Hush
Inden Vinteren K...
Ayka
Sidste Bud
Midway
Flugten fra Østt...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...