Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kollision
Kollision billede

Knives Out - Var...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Hell's Ground - 2 Disc Edition.

29. juni 2011 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Hell's Ground - 2 Disc Edition. billede

En splatterfilm fra Pakistan, der hylder både zombigenren og Motorsavsmassakren. Det hele tilsat lidt plat humor, dansevenlig musik og masser af blod. En eksotisk filmperle i horrorgenren.

5 studerene, Vicky, Ayesha, Roxy, Simon, og O.J. er på vej til en koncert i en lånt varevogn. De hygger sig, de skal være fulde, og ryge et par pinde. Slænget holder ind for at købe nogle hashkager på et berømt sted, hvor de blive rmødt af en gammel særlig, der lover bål og brand. O.J. bliver syg af kagerne, og imens han kaster op ved flodens kant, bliver han bidt i benet af en mystisk mand. Snart forvandler han sig til en zombie, og flere zombier kommer imod dem fra skoven, og gode råd er ekstra dyre da bussen løber tør for benzin. Heldigvis er der et gammelt hus i nærheden. Men hvad gruppen ikke ved, er at huset er der for at lokke uskyldige turister i baghold, så de kan blive slagtet, af de syge mennesker der bor der. Snart bliver alle forfulgt af en kvindeskikkelse iført Burka og en kæmpe morgenstjerne i hånden, og fra da af bliver natten blodrød for den unge flok.

Hell's Ground er en herlig frisk brise til genren, der ofte går i tomgang. Ikke at der er noget nyt at komme efter her, men alligevel er den overraskende frisk og fordøjelig, og ligger heldigvis et stykke væk fra den gængse måde at fortælle en gyserhistorie på.

Er man til Bollywood film og genrens løssluppenhed, vil Hell's Ground sikkert gå rent ind, ellers kan det anbefale at man nyder den i små bidder.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af et 13 min. dokumentar: Ice Cream Zombieland, der fortæller om tilblivelsen af Hell's Ground. Desuden er det muligt at se muskivideoen Zuj, der er med muski og billeder fra filmen. Ellers kan man se den orginale trailer, et slideshow og spændende trailershow fra AWE.

Ekstramaterialet får 4 stjerner ud af 6 mulige.

Billedet står ganske fint og lyden er Engelsk/Urdu Dolby Digital 5.1. Hell's Ground kan ses med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Med denne udgvelse er også som en lille gave nemlig filmen Dracula in Pakistan fra 1967. En 103 min. lang sag der giver os en smag på hvordan historien om Dracula kan fortolkes set med Pakistanske øjne.

Der er dømt kult, kitch og højt belagt underholdning fra første frame. Doktor Tabini bliver forvandlet til en vampyr, da han drikker en eleksir, han har lavet, der skal give evigt liv. Hans husholderske bliver hans første offer. Hans bror Aquil leder efter ham, men bliver overfaldet af husholdersken. Tabini afværger drabet, ved at give hans husholderske et menneskebarn som trøst, til at slukke sin tørst i.
Filmens 2.akt ligger ud med et forrygende dansenummer, hvorefter historien om den smukke Sahabnam, der hjemsøges af Tabini i hendes drømme. Han vil have hendes varme blod. Dette lykkedes, men hendes lig bliver ikke i kisten. Det vandre nemlig frit rundt på kirkegården om natten. For at udrydde ondskaben, må "The King Vampire" slås ihjel. Aquil sætter sine sidste kræfter ind på at få lagt Doktor Tabini i graven en gang for alle. Men den lumske vampyr er bestem ikke sådan at få has på.

Dracula in Pakistan har det hele: Vampyrer, dans, biljagter, insiterende sange og musik, blod og helt fantastisk overgearet skuespil. Man kan ikke andet end at elske denne film, og det er ikke uden grund at den har gået sin sejersgang verden over, selvom den fik en hård medfart dengang tilbage i 1967, hvor legenden går at en kvinde under en fremvisning fik hjertestop fordi filmens indhold var for grænseoverskridende. Således var Dracula in Pakistan den første film der blev X-Rated i Pakistand.

Filmen er fyldt med ganske underholdende dansenumre, og under filmens biljagt bliver "The Barber of Seville" spillet som underlægningsmusik. Det er storslået, og underholdende fra først til sidst, og indeholder en lang slåskamp der simpelthen bare er så ringe udført at man skal se det for at tro på det. Der er tydeligvis ikke brugt stuntmen her, det er helt sikkert. Selvom filmen er langt fra dens orginale oplæg, følger den på sin helt egen og forfriskende måde den historie vi er vant til at hører om vampyren Dracula og det person galleri der er omkring ham.

I Hell's Ground er der flere referencer til Dracula In Pakistan. Blandt andet ses skuespillerne der spiller Doktor Tabibi i en ligeledes spændende rolle.

Filmen får topkarakter herfra, og alene på grund af den bør man invistere i Hell's Ground DVD'en. Man bøjer sig i støvet over at disse 2 film endelig har ramt Dansk jord. Endnu engang må man tage hatten af for Another World Entertainment.

Ekstramateriale.

Der er masser af Ekstramateriale at hente her. Et super spændende dokumentarprogram om South Asian Horror og et om selve filmen Dracula In Pakistan. Begge rigtig gode og underholdende. Desuden er der Slideshow med billeder fra filmen, En trailer og AWE's trailershow som rosinen i pølseenden.

Filmen kan kun nydes med Engelske undertekster, og billedet står efter omstændighederne rigtig flot.

Dracula In Pakistan er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Hell's Ground - 2 Disc Edition.
Original Titel: Zibahkhana.
Premieredato: 7. juni 2011
Instruktør: Omar Khan.
Skuespillere: Kunwar Ali Roshan, Rooshanie Ejaz, Rubya Chaudhry, Rehan.
Spilletid: 75 min.
Selskab: 2007.
Genre: Gyser


Plakaten til Dracula In Pakistan.
Plakaten til Dracula In Pakistan.


banner
Overskrift Højre Block
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...
Escape at Dannemora
Samurai Marathon
Aren’t You Happy?
Snatchers
Roma
Last Christmas
Western Stars
Kill ChainKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...