Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Honest Thief

3. december 2020 af Maria Bjerregaard

2 stjerner Skriv en kommentar

Honest Thief  billede

Liam Neeson er tilbage i en forglemmelig og meningsløs ny actionfilm.

Det er utroligt, at Liam Neeson kan blive ved i hans alder. Men bevares, det kan Harrison Ford, Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger da, så hvorfor ikke også den gode, gamle Liam Neeson. Dog er ”Honest Thief” ikke just karrierens højdepunkt.

Tom ( Liam Neeson) er en erfaren bankrøver, som møder kvinden i hans liv, Annie ( Kate Walsh). Han beslutter sig for at starte et nyt liv uden kriminalitet og vælger at gå til erkendelse til FBI. Han oplyser FBI agenterne om, hvor de mange millioner er gemt, men der er blot et lille problem. De to FBI-agenter er korrupte og vælger at beholde pengene. Nu går kampen for alvor i gang.

Ideen er så mærkelig og latterlig, at det hele virker lidt grinagtigt. Der er muligvis nogle underholdende momenter, men de hurtigt taget væk fra filmens ulogik og pinagtige sekvenser. Selvom action scenerne fungerer bedst, så er den pinlige og latterlige dialog og karakteradfærd svær at se bort fra. For selvfølgelig møder man lige sit livs kærlighed ud af det blå og beslutter sig for at være et godt menneske igen.

Der er ikke særlig meget ved denne film. Liam Neeson gør, hvad han kan, for at få det hele til at hænge sammen, men desværre går konceptet og de grinagtige replikker ikke hans job nemmere. Den unge Anthony Ramos er ikke tidligere kendt fra filmroller, men er bedst kendt på de skrå brædder i den originale produktion af storhittet ”Hamilton”. Det er slet ikke fordi, han ikke har talent, men det er udelukkende manuskriptet og plottet, som svigter ham og de øvrige skuespillere.

” Honest Thief” må siges at være en actionfilm lige til glemmebogen. Plottet er meget tyndt og ikke særlig originalt, imens skuespillerne får serveret pinagtige replikker. Liam Neeson gør det så godt, som han nu kan, men det er desværre ikke nok til at redde en kludret actionfilm. Det bedste ved filmen - den er heldigvis kun 90 min lang.

Titel: Honest Thief
Original Titel: Honest Thief
Premieredato: 3. december 2020
Instruktør: Mark Williams
Skuespillere: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan, Anthony Ramos, Robert Patrick
Spilletid: 90 min.
Selskab: Zero Gravity Management, Scanbox, 2020
Genre: Action






banner
Overskrift Højre Block
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...