Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Nattevagten - Dæ...
Nattevagten - Dæmoner Går I Arv billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Immortals

15. marts 2012 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Immortals billede

En slags moderne version af David mod Goliat pakket ind under den græske mytologi

Så er der dømt blod, sved og tårer når seneste skud på stammen i ”sværd og sandaler”-genren nu er klar på hjemmebio-markedet. Immortals bevæger sig sådan et sted mellem 300 og Clash Of The Titans, hvilket nok skulle gøre det muligt for action-elskere at vide hvor vi sådan cirka befinder os på skalaen. Her er absolut ikke sparet på effekter og prægtige kampscener. Grækenland har vel næppe været rigere i sin udsmykning end dette mytebud.

Handlingen er simpel og ligetil. Den magtsyge Kong Hyperion (spillet af Mickey Rourke – The Wrestler, The Expendables, 9½ Uge, Sin City) er besat af tanken om at blive den største hersker. Alt hvad der kommer i vejen skal udslettes. En simpel bonde-dreng kaldet Theseus (Henry Cavill – Mig & Melody, Stardust og kommende Superman-hovedrolleindehaver) har fået træning og støtte af en gammel mand (John Hurt – Elefantmanden, Melancholia, Midnight Express) og melder sig nu klar til at tage kampen op med den onde konge. Den gamle mand som har trænet Theseus er ikke hvem som helst. Hen er ingen ringere end overguden Zeus i forklædning, men det ved Theseus ikke noget om. Han har imidlertid blot opnået vilje og tro på at det kan betale sig at kæmpe tilbage. Speciel hvis man kan komme i besiddelse af den sagnomspundne bue, som omvendt heller ikke må falde i de forkerte hænder...

Og så er der ellers lagt op til smæk for skillingen, og det får man som sådan også. Visuelt er Immortals virkelig flot, hvilket bærer en hel del af belønningen af karakterer herfra. Jeg vil ikke kalde Immortals for noget episk værk, men nærmere solid underholdning, hvilket jo også kan være godt nok. Handlingsmæssigt er filmen måske rigelig let at gennemskue og byder som sådan ikke på nogen overraskelser eller twists. Den er bare hvad den foregiver at være, nemlig et actioneventyr centreret om den evige kamp mellem det gode og det onde.

Du behøver ikke at være fan af den græske mytologi, og er du omvendt netop det, så kan du sikkert også finde nogle huller i forhold til det som kaldes fakta i den sammenhæng. Immortals har til formål at give dig spyd, skjold og spænding og ikke så meget andet. Du får ikke noget dybere kendskab til Gudernes verden og Theseus' kamp mod minotauren fylder ikke væsentligt i det samlede billede, selvom selve duellen mellem de to er flot produceret og indfanget.

Så står du lige og mangler noget lir til en drengeaften, hvor man ikke behøver at sidde med hverken den store lommeregner eller løsninger på kringlede labyrinter, så er Immortals en sikker investering. Den præmieres herfra med 4 stjerner.

Bonus materialet består af en række slettede scener, lidt baggrundsstof og et indblik i hvordan hele herligheden er sat sammen.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Nordisk Film.

Titel: Immortals
Original Titel: Immortals
Premieredato: 6. marts 2012
Instruktør: Tarsem Singh
Skuespillere: Henry Cavill, John Hurt, Mickey Rourke, Stephen Dorff, Luke Evans, Freida Pinto, Isabel Lucas
Spilletid: 110 min.
Selskab: Relativity Media, Virgin, 2011
Genre: Action










banner
Overskrift Højre Block
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...