Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Deadpool & Wolve...
Deadpool & Wolverine billede

Jagtsæson 2 - I ...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Instant Family

7. august 2019 af Astrid Skov-Jakobsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Instant Family billede

En ægte hjertevarm film.

Der findes film, hvis fornemste opgave er at at få én til at trække på smilebåndet og få tårer i øjenkrogen – Instant Family opfylder dette formål til fulde.

Ægteparret Pete (Mark Wahlberg) og Ellie (Rose Byrne) vælger at stifte familie ved at adoptere. Hvad der skulle have været en familieforøgelse på bare én bliver lynhurtigt til tre, og så skal der tænkes hurtigt. Pete og Ellie tager udfordringen op med humor, gåpåmod og en nødvendig mængde naivitet. De bliver frustrerede, træder forkert, morer sig, hygger sig, græder og griner – kort sagt gennemgår de hele menneskets følelsesspektrum på meget kort tid og med meget store udsving.

Instant Family er en hyggelig, feel good-fortælling, men den fungerer kun, fordi den er ærlig omkring alt det svære, der følger med, når livet bliver vendt på hovedet for ikke bare ét menneske, men hele fem. De tårefremkaldende og bevægende øjeblikke står side om side med sarkastiske kommentarer og tør humor, præcis som i det virkelige liv. Det er sødsuppe og chiliknas i herlig forening.

Fantastisk familiekemi

Rose Byrne har af flere omgange bevist, at hun er genial til komik, og Mark Wahlberg forstår at balancere enfoldighed og hjertelighed på allermest charmerende vis. De tre unge skuespillere i børnenes roller er fornemt castet, og de formår alle at sætte sit præg på filmen med distinkte personlighedstræk. Isabela Moner spiller Lizzy, den ældste i børneflokken, med en skarp intensitet, og det er udviklingen i Lizzys forhold til Pete og Ellie, som agerer holdepunkt for hele historien. Sammen udgør de fem en troværdig familiekerne, som man ikke kan andet end at holde af.

Historien krydres med fantastiske bifigurer, hvor Octavia Spencer og Tig Notaro for eksempel udgør en skøn komisk duo fra adoptionsbureauet, mens Margo Martindale kigger forbi som den entusiastiske bedstemor Sandy.

Ekstramateriale

Dvd’en byder på det sædvanlige potpourri af ekstramateriale med en lille blooper-reel, slettede scener med fine kommentarer fra instruktøren og en lille bag om scenen-feature, hvor vi blandt andet hører om den sande historie, der ligger til grund for filmen, nemlig instruktør Sean Anders’ egen familiekonstellation.

Ægte erfaringer, følelser og ballade

Det mærkes, at Instant Family er baseret på ægte erfaringer og ærlig snak. Sean Anders har skabt en kærlig film med masser af humor om familiens mange usædvanlige former og de snirklede veje, der kan føre fremmede mennesker sammen.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Paramount.

Titel: Instant Family - når to bliver til fem
Original Titel: Instant Family
Premieredato: 18. juli 2019
Instruktør: Sean Anders
Skuespillere: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Moner, Gustavo Escobar, Julianna Gamiz, Octavia Spencer, Tig Notaro, Margo Martindale
Spilletid: 118 min.
Selskab: Paramount, 2018
Genre: Drama , Familie , Humor


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...