Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bamse
Bamse billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Irresistible

16. november 2006 af Maria Moni

2 stjerner Skriv en kommentar

Irresistible billede

Irresistible er et langtrukket og trælst bekendtskab.

”Irresistible” forsøger at være mystisk og skabe en uhyggelig stemning, men det mislykkes fuldstændig. Filmen er i stedet kedelig og uinspirerende. Historien er set hundrede gange før, og ikke engang Susan Sarandons tilstedeværelse kan redde filmens ære.

Sophie (Susan Sarandon) er en prisvindende børneillustrator, som er lykkelig gift og har to børn. Hun arbejder hjemmefra og befinder sig derfor meget alene i huset, imens hendes mand Craig (Sam Neill)er på arbejde. Pludselig begynder der at ske mystiske ting i huset, og Sophie frygter, at hun er ved at blive skør.

Dog ændrer hun holdning, da hun møder Craigs nye assistent Mara (Emily Blunt), som underligt nok har den samme kjole på som Sophie. Mara udviser udsædvanlig stor interesse for Sophie, hvilket får Sophie til at mistænke Mara for at være hovedmanden bag alle de mystiske hændelser i huset. Problemet er, at ingen tror på Sophie, mindst af alle hendes mand, som arbejder tæt sammen med Mara. Sophie beslutter sig for at afsløre Mara på egen hånd at afsløre, hvilket selvfølgelig ender galt.

Titlen ”Irresistible” indikerer, at nogen eller noget skulle være uimodståeligt. Det er så langt fra tilfældet. Jeg sad i samtlige 98 minutter og ventede på, at filmen skulle udvikle sig i den retning, som jeg havde forventet, men det skete bare aldrig. Den affære mellem Craig og Mara, som både titlen og coveret lagde op til, var reduceret til et halvhjertet forsøg på at have sex på Craigs kontor i slutning af filmen. Og faktisk blev Craig mere eller mindre presset til affæren, frem for at han selv tog initiativet. Scenen virkede både akavet og helt forkert i mine øjne og gjorde bare filmen endnu dårligere, end den var i forvejen.

Ekstramateriale
- Interviwes
- Behind the scenes of Irresistible
- Deletede scenes
- Alternate ending
Interviewdelen af ekstramaterialet består af 15 interviews, det vil sige med næsten samtlige af de involverede i filmen. Interviewene er kedelige og kvaliteten er teknisk meget dårlig. ”Behind the scenes of Irresistible” viser en masse klip fra produktionen af filmen, men der er hverken underlægningsmusik eller kommentarspor, så dette indslag er også ret kedeligt. Den alternative slutning er blot en forlængelse af den oprindelige slutning, så den er heller ikke særlig interessant.
Alt i alt er ekstramaterialet uinteressant og overflødigt, og det bliver derfor kun belønnet med en stjerne ud af seks mulige.

Lyden er gengivet i Dolby 2.0, Dolby 5.1 og DTS.

Filmen er tekstet på dansk, norsk, svensk og finsk.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Sandrew Metronome.

Titel: Irresistible
Original Titel: Irresistible
Premieredato: 14. november 2006
Instruktør: Ann Turner
Skuespillere: Susan Sarandon, Sam Neill, Emily Blunt, Bud Tingwell, William McInnes, Georgie Parker, Terry Norris, Joanna Hunt-Prokhovnik, Lauren Mikkor, Heather Mitchell, Jill Forster.
Spilletid: 98 min.
Selskab: Baker Street og First Look Home Entertainment, 2006
Genre: Thriller

banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...