Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Just my luck

14. november 2006 af Kristian Jensen

2 stjerner Skriv en kommentar

Just my luck billede

Let fordøjelig teenagekomedie med Lindsay Lohan i hovedrollen.

Ashley (Lindsay Lohan) lever et luksusliv på Manhattan i New York, komplet med lækker lejlighed, gode veninder, et godt job og masser af flotte fyrer. Alt hvad Ashley rører ved bliver til guld, og hun er nok det nærmeste man kommer på en kvindelig Fætter Højben.
Ahsleys diametrale modsætning er Jake (Chris Pine). Jake har overhovedet ingen form for held – overhovedet. Alt hvad han kommer i nærheden af går enten i stykker, bryder i brand eller slet og ret eksploderer. Livet er ikke nogen dans på roser for Jake, og det bliver ikke bedre af, at hans karriere som manager for det britiske rockband McFly, er godt på vej til at blive skyllet ud i toilettet.
I et sidste forsøg på at give McFly deres gennembrud, lusker Jake sig ind til et privat maskerade-bal for musik VIPs, for på den måde at få en fod inden for i branchen. Ved festen løber den uheldige Jake ind i Ashley, og de to udveksler et kys, der skal få konsekvenser for dem begge. Da Ahsley og Jake kysser hinanden, vendes deres held således, at Ashley nu er den uheldige og Jake får succes.
Ashley indser hurtigt, at hun ikke kan leve uden sit held, og beslutter sig for at opsøge Jake for at give ham et kys, så hun kan få sit held igen. Der er bare lige ét problem – Jake var iført en maske til ballet, og Ashley har ingen anelse om hvordan Jake ser ud i virkeligheden.

”Just my luck” er instrueret af Donald Petrie, der også var manden bag komedierne ”Agent Catwalk” fra 2000 og ” How to Lose a Guy in 10 Days” i 2003, der begge nok bedst kan betegnes som middelmådige, og ”Just my luck” er ikke nogen undtagelse.
Der er absolut ingen overraskelser at hente i den alt for forudsigelige historie, som er set utallige gange før. Fjerner man det ”magiske” element med held og uheld, står man tilbage med en ordinær og halvdårlig teenagekomedie.

Lindsay Lohan spiller på rutinen i rollen som Ashley. Det er mig en gåde hvorfor Lohan bliver ved med at stille op til disse elendige teen-film, når hendes talent har et meget større potentiale, som vi eksempelvis så det i Robert Altmans ”A Prairie Home Companion”, der havde premiere tidligere i år.
Chris Pine udmærket i rollen som den uheldige Jake, men hans præstation er desværre ikke nok til at hæve filmen op over middel.

Alt i alt er ”Just my luck” lidt tam teenagekomedie, der dog har sine små humoristiske øjeblikke. Desværre drukner filmen i klicheer og halvhjertet skuespil, og det hele ender som en middelmådig komedie, der absolut er set bedre.

Læs i øvrigt Ole Jessen Hansens biografanmeldelse af ”Just my luck” her på siden.

Ekstramateriale

Der er følgende ekstramateriale at finde på dvd’en:

Look of luck featurette
“Look of luck” er en lille bitte bag-om-kameraet film på lidt over to minutter. Filmen er alt for kort, og når aldrig at blive rigtig spændende.

McFly – behind the scenes – part 1 + 2
I denne del af ekstramaterialet følger man bandet McFly under optagelserne til ”Just my luck”.

Fox movie channel presents: Casting session
Endnu en bag-om-kameraet film.

Udover det ovenstående indeholder dvd’en ydermere tre slettede scener, to koncertoptagelser med bandet McFly samt en profil af Lindsay Lohan og Chris Pine.
Ekstramaterialet til ”Just my luck” er ligesom filmen en lidt tam oplevelse. De forskellige features er alt for korte til, at det nogensinde bliver interessant at se på. Det eneste lyspunkt er de to koncertoptagelser med McFly, hvor bandet viser, at de rent faktisk har talent, og ikke bare ridder på bølgen af talentløs teen-pop.

2 stjerner til ekstramaterialet

Filmen er tekstet på følgende sprog: dansk, svensk, norsk, finsk, arabisk, bulgarsk, kroatisk, tjekkisk, estisk, græsk, ungarsk, litauisk, rumænsk, portugisisk, russisk, slovensk, tyrkisk og engelsk.

Lyden er i Dolby Digital 5.1 og dts.

Billedformatet er i 1.85:1 anamorphic widescreen.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: Just my luck
Original Titel: Just my luck
Premieredato: 14. november 2006
Instruktør: Donald Petrie
Skuespillere: Lindsay Lohan, Chris Pine, Faizon Love, Makenzie Vega, Samaire Armstrong, Carlos Ponce, Bree Turner, Missi Pyle
Spilletid: 98 min.
Selskab: New Regency/Cheyenne Enterprises 2006/SF Film 2006
Genre: Humor
Link: http://www.justmyluckmovie.com

banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...