Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...
Missionen, Der Æ...
Se Den Tony Awar...
Busters Verden A...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Far Til Fire & V...
Far Til Fire & Vikingerne billede

Druk
Antebellum


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

LEGO Justice League: Cosmic Clash

2. maj 2016 af David Lund

3 stjerner Skriv en kommentar

LEGO Justice League: Cosmic Clash billede

Dårligste LEGO-film endnu er STADIG bedre end DC Comics egne filmatiseringer.

LEGO har efterhånden fået skabt en del serier og film, hvor især “LEGO The Movie” i sin tid vagte stor opsigt (og tilmed blev Oscar-nomineret for Bedste Originale Sang). “Star Wars” og DCs superhelte er ofte hovedpersonerne i deres film og serier, og især de komiske og karikerede udgaver af Batman og Green Lantern er særdeles vellykkede. Nu når DC ikke selv kan skabe seværdige film (*host host* “Batman V Superman: Dawn Of Justice” *host*), så er der rart, at LEGO kan byde ind med noget unikt. Vi er nu nået så langt ind i LEGOs univers af superhelte, at introduktion er noget man skal se langt efter. Naturligvis kan alle hoppe med på vognen når som helst, men jeg vil anbefale at starte andetsteds end netop denne titel. Ikke alene bliver man kastet hovedkulds ud i et eventyr, men filmen er faktisk den mindst vellykkede, jeg endnu har set fra LEGOs hånd.

Når Justice League nærmer sig, at få krammet på Braniac, sender han Superman, Wonder Woman og Green Lantern til tre forskellige tidspunkter i Jordens historie. Batman og The Flash skaber en tidsmaskine for at hente dem tilbage, men de har alle glemt, hvem de er, så opgaven er større end først antaget. Imens holder Cyborg og Supergirl skansen på Jorden i kampen mod Braniacs droner, men tiden er ved at løbe ud.

Plottet er præcis som en tegneserie, og det kan man også sagtens kalde udførslen. Problemet med filmen ligger et helt andet sted - nemlig at filmen er alt for lang i forhold til sit indhold. Under den langtrukne affære har manuskriptforfatterne glemt en meget vigtig ingrediens - humoren. Tilbage står vi med et plot, som vi er 100% sikre på hvilken retning vil tage, og venter egentlig bare på den afgørende finale. Det er virkeligt ærgerligt, for tidsrejser kan skabe mange sjove og finurlige situationer, som simpelthen ikke er blevet udnyttet godt nok.

Dog er dette bestemt ikke en dårlig film. Når humoren endelig dukker op hist og pist, fungerer den glimrende, og man afventer stadig spændt LEGOs vision om de forskellige tidsaldre. Plottet er ligeså sammenhængende fra start til slut (ulig visse andre DC-film *host host*), og finalen er lige tilpas afrundet som et typisk men stærkt klimaks.

Billede & Lyd - 5/6

Billedet er knivskarpt med skarpe farver og en velklingende dynamik. Lyden sidder også lige i skabet med masser af effekter og stort brug af samtlige højtalere. Filmen ser godt og og lyder endnu bedre.

Ekstramateriale - 2/6

Der er kun et gag reel blandt ekstramaterialet, som til gengæld er dejligt morsomt. Dog kunne der sagtens have været lavet meget mere til udgivelsen her.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Warner Home Video.

Titel: LEGO Justice League: Cosmic Clash
Original Titel: LEGO Justice League: Cosmic Clash
Premieredato: 14. marts 2016
Instruktør: Rick Morales
Skuespillere: Nolan North, James Arnold Taylor, Troy Baker, Grey Griffin
Spilletid: 78 min.
Selskab: DC Entertainment, LEGO Group, Warner, 2016
Genre: Tegne- og animationsfilmbanner
Overskrift Højre Block
Bombshell
Officer og Spion
Fantasy Island
TIL SAMA
The Personal His...
Fremad
Rejsen til Utopia
Systembryder
Emma.
La Belle ÉpoqueKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...